clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Úplně mrtvá A50
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Úplně mrtvá A50

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 6:26 pm    Předmět: Úplně mrtvá A50 Odpovědět s citátem

Hoj. Nevíte někdo co mám dělat když jsem úplně umrtvil A50tku? Všechny rady co jsou tady jsem už četl, ale mají jeden problém. Mi to červené tlačítko prostě nefunguje... Sad
Dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis tym,ze nereaguje na cervene tlacitko?
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, vzdy kdyz to chce cervene tlacitko, tak ho zmacknu a nic se nedeje, zamcknu ho vickrat, furt nic... Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vyzera na testpoint.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cetl jsem uz o tom,ale nemuzu to tady nikde najit. Co s tim teda mám dělat???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U A50 je testpoint "nedestrukcny",zize nerobis zasah do zakladnej dosky,iba privediec napatie z kabla na jeden bod na zakladnej doske.Obrazok je tu:
Arrow http://www.siemensmania.cz/testpointy.php

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jedna věc. Ten testpoint, který jsem si stahl(z odkazu pro A50) je pro A52 a ta deska vypada trosku jinak než u A50...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha,mas pravdu,je tam chyba..opravim to..
Pozri sa zatial sem:
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7462

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik. Byl to testpoint. Nastal ale dalsi problem. S telefonem se to spoji a napise to hlasku : A HARDWARE I/O ERROR WAS REPORTED WHILE ACCESSING COM1 - LOADER : OPEN : NO ANSWER FROM BOOT INITBOOT.BIN. Predpokladam, ze tim jsem s flashovanim skoncil, protoze tato hlaska urcite nevesti nic dobreho. Pokud znate nejake reseni. Please napiste co s tim.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group