clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SX1 jako webkamera
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SX1 jako webkamera
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm..tak to nevím..co zkoušet nastavit cestu na server co máš v pc? nezkoušel si s tím nějak si pohrát? V tom Ti fakt neporadím. Snad romulus
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Austin
kolemjdoucí

Založen: 11. 02. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2005 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weitless napsal:
Nelze. SX1 není přes Remote S60 identifikována jako webcam a tudíž jí v ICQ nebo MSN nelze připojit. Nefunguje na podobné bázi jako běžné webkamery.

ale jo jde to... jen je potreba jeste jineho programu ktery to prevadi do Web cam driver nebo tak nejak, jak sem se docet Smile a pak to uz funguje uplne normalne jako web kamera.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jelda2098
kolemjdoucí

Založen: 19. 01. 2005
Příspěvky: 21

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2005 7:26 pm    Předmět: webcam Odpovědět s citátem

neco blizsiho nevis? treba odkaz na tem clanek,programek
_________________
SX....one...:-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DivX
pisatel
pisatel

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 277
Bydliště: :: pctuning.cz

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2005 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Austin napsal:
weitless napsal:
Nelze. SX1 není přes Remote S60 identifikována jako webcam a tudíž jí v ICQ nebo MSN nelze připojit. Nefunguje na podobné bázi jako běžné webkamery.

ale jo jde to... jen je potreba jeste jineho programu ktery to prevadi do Web cam driver nebo tak nejak, jak sem se docet Smile a pak to uz funguje uplne normalne jako web kamera.


hej...! pls poraď!!! jak..? čim? Brick wall

_________________
Siemens SX codename: 1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
freeman3
začátečník
začátečník

Založen: 13. 09. 2004
Příspěvky: 91

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2005 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se nepodarilo dostat ten obrazek na ftypko jak to musi byt zadany? zkousel jsem i localhost, treba ftp://127.0.0.1:545 a nic
_________________
freeman3



sx1 fw15cz

512mb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pweter
pisatel
pisatel

Založen: 11. 03. 2004
Příspěvky: 297

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 30, 2005 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak Webcam na S65 som trosku nacrel tu: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10190
Uz len zohnat ten program Brick wall

_________________
Alcatel OTC+ -> Nokia 5110 -> Motorola T2288 -> Siemens ME45(odisiel displej na ME45, Motorola T180) -> Nokia 3510i -> Siemens S55 -> Siemens A35 -> Siemens SL45 -> Siemens S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
player
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 24, 2005 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednoducho sx1 rulez 6600 suckz
Návrat nahoru
Dr.Eddie
kolemjdoucí

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 9:41 pm    Předmět: Nefacha:-(( Odpovědět s citátem

Mam problem... Pres Remote to vsechno spustim, na kompu se vidim, ale neuklada mi to na FTPko :-( Zkousel jsem jedno od webzdarma.cz a druhy co mam zalozeny u sebe na kompu a proste se mi tam ty *.jpg neulozi? poradte prosim co s tim. Btw ten clanek jsem cetl!!
Post: jeste me napadlo jestli to nemuze byt tim, ze mam jen TRIALku (nemate nekdo Full?)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yourfrend
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 29, 2005 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam stejny problem,taky se vidim ale at skousim na ftpku co skousim nefacha to,mozna by moch poradit ten co psal ten clanek o sx1 jako webkam ne??
Návrat nahoru
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

Založen: 11. 07. 2005
Příspěvky: 86

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 1:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sa pridam, mne to tiez neuploaduje. Pozeram v ftp clientovi a ziadna snaha o pripojenie. Kde je chyba?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Speady
kolemjdoucí

Založen: 19. 02. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar měl bych dotaz jak si mam nastavit PC aby mi to fungovalo jako web kamera na ICQ nebo na necem takovem .. ale ne na FTP
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 07. 11. 2004
Příspěvky: 865

5874.50 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to myslim nejde Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Speady
kolemjdoucí

Založen: 19. 02. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duuri napsal:
to myslim nejde Confused

A vis jak nato ? ja to teda mam udelat Remote S60 mi de v pohode jeste to dostat nejak dostat do toho ICQ
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 07. 11. 2004
Příspěvky: 865

5874.50 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ono to nejde..sx1 nema taky driver ani rychlost aby stoho bola webkamera pozitelna pre icq trebars.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Speady
kolemjdoucí

Založen: 19. 02. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jen potrebuju docilit abych u ICQ mel i ikonku veb kamery ..kamos je v Americe a potreboval bych se s nim spojit aspon obrazove .. wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group