View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:39 pm Post subject: S55 testpoint-kde je chyba? |
|
|
No tak som robil ten testpoint na mojej s55 pomocou uzemnenia kontaktu a v klay sa spojil s telefonom no vypisalo nejaku chybu-nieco "hardware i/o error ,no answer from goboot.bin".Poradte mi prosim niekto v com je problem. |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:09 pm Post subject: Re: S55 testpoint-kde je chyba? |
|
|
zyggurat wrote: | No tak som robil ten testpoint na mojej s55 pomocou uzemnenia kontaktu a v klay sa spojil s telefonom no vypisalo nejaku chybu-nieco "hardware i/o error ,no answer from goboot.bin".Poradte mi prosim niekto v com je problem. |
asi uz jsi to udelal, ale prece.. ujisti se, ze jsi spravne nastavil typ telefonu S55 (testpoint)..
nic jineho me nenapada..
uz jsem to videl.. jen si ne a ne vzpomenout kde a jak se to resilo.. kdyztak se ozvu _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:50 pm Post subject: |
|
|
No neviem nejak ten vklay blbne,dokonca sa mi spojil aj bez uzemnenia ked som mal nastavene s55 testpoint ale zas vypisal tu chybu a teraz sa vobec nechce spojit.......  |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:14 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | No neviem nejak ten vklay blbne,dokonca sa mi spojil aj bez uzemnenia ked som mal nastavene s55 testpoint ale zas vypisal tu chybu a teraz sa vobec nechce spojit.......  |
To som bol ja neprihlasil som sa....
Ozaj a neviete niekto jak je to s rezacim tespointom na s55 ke? |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:41 pm Post subject: |
|
|
Takze je to takto:
Pripojim kabel,v mobile nemam bateriu spustim nahravanie vo v klayi,
vypise-spajam,..... po niekolkych sekundach vypise-spojene,prebieha zavadzanie,a potom vypise tu chybu-"hardware i/o eror nieco COM2,....no answer from goboot.bin"
Ked ten kontakt uzemnim tak sa mi v klay vobec nespoji...
Kde robim chybu? |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:59 pm Post subject: |
|
|
To tu naozaj nie je nikto kto by mi vedel pomoct?  |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 1:02 am Post subject: |
|
|
No spravil som testpoint rezacou metodou a v klay sa mi spoji no vypise ze : new phone detected,preparing to make fullflash backup a potom vypise chybu kde je cesta k suboru C:\program files\Visoft\vklay\backup\take cudne zanky konci to priponou .bin contains invalid path-vobec tomu nerozumiem poradte prosim  |
|
Back to top |
|
 |
|