clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Diskusia k funkcnosti patchov x65,CX70
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Diskusia k funkcnosti patchov x65,CX70
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 43, 44, 45  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MLB
všeználek
všeználek

Založen: 29. 01. 2005
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
MLB napsal:
jamaica napsal:
Tak ještě jednou,znovu a naposledy Exclamation Program SPC3 je vpořádku Exclamation Žádný chyby v něm nejsou Exclamation Každej kdo vytváří grafický patch tak ho dělá ve své FF a proto se potom ty patche ve Vašich telefonech "tlučou" a špatně se zobrazujou Exclamation pokud chcete mít v telefonu víc grafickejch patchů najednou,musíte si je buď předělat jeden po druhym a nebo si vytahat obrázky a udělat si jeden velkej MULTIPATCH a ten pak nahrát do tlf Exclamation FF každého telefonu je jiná a proto nesouhlasej adresy a někdy se i přepisujou Exclamation A už to pochopte a přestaňte rozebírat grafický patche v každym druhym příspěvku a nesvádějte chyby na sPC3 Exclamation Nebuďte líný a předělejte si je tak jako já a všichni ostatní co maj v tlf.víc grafickejch patchů Exclamation


Tak mi povedz ako je mozne, ze ja ked si spravim vlastny patch v SPC (na AKTUALNOM FF, ktory som tesne predtym vytiahol z telefonu), ulozim ho a dam do telefonu, tak sa mi vypina telefon v adresari? Nejaka chyba tam urcite bude!


jedině ta že sis to špatně uložil,jiná chyba tam neni.Z těch grafickejch patchů si musíš vytvořit jeden velkej balík a ten pak nahrát do tlf,jinak tyhle potíže budeš mít pořád,protože ho tam nahráváš znova,předělanej a ten patch chce zapisovat na adresy co sou už obsazený.SPC3 chytřejší nebude,to je jen na uživateli aby na tohle přišel a se tomu vyhnul wink


Jeden velky patch? Obsadene adresy? Takze ked otvorim v SPC FF, tak SPC je take blbe, ze nepozna, ktore adresy su v tom FF obsadene?

A aj tak, prepisanie obsadenej adresy s obrazkom nema co vypinat telefon - mozno ak by sa to malo stat pri zorbazeni danej ikony, ale preco ikona vibracii vypina adresar???

_________________
CX70 fw56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
berda
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 17. 09. 2004
Příspěvky: 383
Bydliště: Kolín

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 7:36 am    Předmět: C65 fw43 patch 139 Informační ikony Odpovědět s citátem

tak tyhle ikonky mi docela dobře rozházely telefonek... Wink tloukly se s patchem 123 Ukazatel stavu baterie - modrý s % (od nějakých osmdesáti procent níž byla místo symbolu baterie změť barevných fleků), navíc se všude a za všech podmínek zobrazovala jen jedna ikona z těch asi pěti. a taky mi po nahrátí tohohle patche začal padat telefon (teda ne z kapsy, prostě se vypínal, jak se mu chtělo)... tak asi moc nedoporučuju... Hand
_________________
Berda

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si chcete do tlf dávat víc grafických patchů je nejlepší udělat toto.Buď si vytahat obrázky všeho co tam chcete mít a pak vytvořit v SPC3 jeden grafickejmultipatch a nebo nahrát jen jeden,pak si v té FF vytvořit další,nahrát,pak další a tak pořád dokola až tam budete mít to co chcete.Tím docílíte toho že se nebudou přepisovat adresy a bude se vše zobrazovat korektně tak jak má.Jinak se stává že se jak říkám já tlučou a dělá to v tlf. neplechu.Proto je rychlejší ten první postup.A i grafické patche mužou někdy vypínat tlf,mě to dělal patch signálu.Proto sem si pro každej FW dělal svuj multipatch.A teď je to obzvlášť snadný když se 90% patchů dá stáhnout i s ikonkama co v něm sou wink
_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Tak ještě jednou,znovu a naposledy Exclamation Program SPC3 je vpořádku Exclamation Žádný chyby v něm nejsou Exclamation Každej kdo vytváří grafický patch tak ho dělá ve své FF a proto se potom ty patche ve Vašich telefonech "tlučou" a špatně se zobrazujou Exclamation pokud chcete mít v telefonu víc grafickejch patchů najednou,musíte si je buď předělat jeden po druhym a nebo si vytahat obrázky a udělat si jeden velkej MULTIPATCH a ten pak nahrát do tlf Exclamation FF každého telefonu je jiná a proto nesouhlasej adresy a někdy se i přepisujou Exclamation A už to pochopte a přestaňte rozebírat grafický patche v každym druhym příspěvku a nesvádějte chyby na sPC3 Exclamation Nebuďte líný a předělejte si je tak jako já a všichni ostatní co maj v tlf.víc grafickejch patchů Exclamation

Nechci do tebe naražet, jen u SPC je divné, že nepoznavá originalní data v ff.
Arrow Vytvořil jsem si graf. patche na mém ff, v tel jsem měl původní (originalní) obr. a při kontrole před aplikovaním V_Klay mi našel jiné data než jsou v tom patchi od SPC v častí původní data Exclamation Confused. Divné co?
Návrat nahoru
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co přesně dělá patch pro změnu komprese obrázků? To zvýší jejich kvalitu či co? Eh?
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
Co přesně dělá patch pro změnu komprese obrázků? To zvýší jejich kvalitu či co? Eh?

Ten orginální se mi zdá že ne, ten právě kompresi eště zvýší, ale řekl bych, že pokud se patch upraví (sou to hodnoty komprese v procentech: 4BHEX=75, 64=100, takže např dat 32 a měla by být komprese 50%), tak by měl kompresi zmenšovat->lepší fotky. Nemám ted k dispozici kabel, nemůžu ozkoušet...

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65


Naposledy upravil busch dne st duben 13, 2005 1:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
Co přesně dělá patch pro změnu komprese obrázků? To zvýší jejich kvalitu či co? Eh?

Aby to nedopadlo takhle:

[img] http://temp.webz.cz/mobil/bscap003.jpg [/img] Na [img] http://temp.webz.cz/mobil/bscap0031.jpg [/img]

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.


Naposledy upravil jenda^^ dne po červenec 18, 2005 8:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný Rolling Eyes
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný Rolling Eyes

Já bych řekl že je to komprese obrázků co leze z foťáku...

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
BEZY napsal:
no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný Rolling Eyes

Já bych řekl že je to komprese obrázků co leze z foťáku...


Jj,zasah do cierneho..

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:


Jj,zasah do cierneho..

Ono taky u čeho jinýho v mobilu se aplikuje JPEG komprese,že? wink Zkoušel to už někdo?

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
busch napsal:
BEZY napsal:
no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný Rolling Eyes

Já bych řekl že je to komprese obrázků co leze z foťáku...


Jj,zasah do cierneho..
Ale vždyť
100% komprese = hrozná kvalita
nejniižší komprese = nejlepší kvalita, ne?

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:


Ale vždyť
100% komprese = hrozná kvalita
nejniižší komprese = nejlepší kvalita, ne?

Přesně tak. Taky nevím, proč ten patch eště snižuje už tak dost obludnou kvalitu fotek... d'oh!

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
jenda.69 napsal:


Ale vždyť
100% komprese = hrozná kvalita
nejniižší komprese = nejlepší kvalita, ne?

Přesně tak. Taky nevím, proč ten patch eště snižuje už tak dost obludnou kvalitu fotek... d'oh!

Kvůli místu?
A to se pak nedá nějak v PC dekompresovat?

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
busch napsal:
jenda.69 napsal:


Ale vždyť
100% komprese = hrozná kvalita
nejniižší komprese = nejlepší kvalita, ne?

Přesně tak. Taky nevím, proč ten patch eště snižuje už tak dost obludnou kvalitu fotek... d'oh!

Kvůli místu?
A to se pak nedá nějak v PC dekompresovat?

To nedá. Když dáš obrázek na nejvyšší kompresi, tak to dopadne jako ta druhá fotka, která je výše. A s tim moc neuděláš.

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 43, 44, 45  Další
Strana 3 z 45

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group