Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gmn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 5:00 pm Předmět: M65fw43 + V-Klay Help PLS |
|
|
3x Cau. Predem bych chtel oznamit ze nejsem odbornik tudiz mejte se mnou slitovani ) Vlastnim MT Siemens M65 ke kteremu jsem si zakoupil dat. kabel --->
http://www.ok-shop.cz/index.php?src=goods_detail&id=100029
Kdyz mi prisel, z cele te slavy jsem zacal updatovat firmware na verzi 43 a pred tim (ja vul) neudal zalohu stareho FW. S kabelem me vsechno funguje jen V-Klay nefunguje. Telefon sice najde ale pak to hodi nejakou hlasku kdyz se s telefonem spojuje. Zkousel jsem i nahrat aplikaci px65v3 kterou kdyz spustim a zkousim patchnout bootcore tak ohlasi "java.lang.arrayindexoutOfBoundsException" a nestane se nic Proto zadam experty tady ze siemensmanie fora o pomoc Jaaa chci patchovaaat! )
diky za pomoc gMn.D.TechniK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
14900.34 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Založen: 25. 06. 2006 Příspěvky: 73 Bydliště: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 4:33 am Předmět: Re: M65fw43 + V-Klay Help PLS |
|
|
gmn napsal: | 3x Cau. Predem bych chtel oznamit ze nejsem odbornik tudiz mejte se mnou slitovani ) Vlastnim MT Siemens M65 ke kteremu jsem si zakoupil dat. kabel --->
http://www.ok-shop.cz/index.php?src=goods_detail&id=100029
Kdyz mi prisel, z cele te slavy jsem zacal updatovat firmware na verzi 43 a pred tim (ja vul) neudal zalohu stareho FW. S kabelem me vsechno funguje jen V-Klay nefunguje. Telefon sice najde ale pak to hodi nejakou hlasku kdyz se s telefonem spojuje. Zkousel jsem i nahrat aplikaci px65v3 kterou kdyz spustim a zkousim patchnout bootcore tak ohlasi "java.lang.arrayindexoutOfBoundsException" a nestane se nic Proto zadam experty tady ze siemensmanie fora o pomoc Jaaa chci patchovaaat! )
diky za pomoc gMn.D.TechniK |
x65papuasoft a prepocet klicu ve flash a potom PV_VKD podla toho aky mas V_klay |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|