clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Očista bufferu EEPROM pro x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Očista bufferu EEPROM pro x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 11, 2005 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Lb01 napsal:
Zadam COM port stlacim Open COM a ono to nereaguje. d'oh!


Postupuješ přesně podle návodu?Mělo by to bejt bez problémů.Ve win XP SP2 neni problém Applause


Zaujimave, skusil som po precitani prispevku a uz je to OK. Nemam rad taketo zahady...

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pekolik
kolemjdoucí

Založen: 24. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 28, 2005 10:59 am    Předmět: kabelem...??? Odpovědět s citátem

MLB napsal:
Krokodýl napsal:
MLB napsal:
Poradi mi niekto alebo zase budu vsetci moje dotazy ignorovat? Pray Eh?


1. Buď nemáš zavedený Skey
2. nebo problém s kabelem

jsem na ICQ


Skey som tam prave pred tym daval, skor to bude ten kabel, je totiz z x55, neprerabany, ide s tym sice patch, fw, apod., ale klasicky nekomunikuje. Asi sa pozriem po odporoch, len som chcel vediet, co znamena to BCF, ze kde je chyba. Dik.


Mám úplně stejný problém - CX65, FW 43, kabel MA 8703P - USB - funguje všude - VKlay, Flasher, Siemens EEPROM Tool... Jenom tady mi to taky háže "ping" hlášku... Tak nevím, opravdu to může být kabelem? Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pekolik
kolemjdoucí

Založen: 24. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 28, 2005 12:25 pm    Předmět: Vyřešeno... Odpovědět s citátem

MLB napsal:
Ked to po stlaceni Information vypise Could not ping BFC mobile, tak to znamena co?


Jak jsem psal před nějakou hodinkou, měl jsem úplně stejný problém... Laboroval jsem a laboroval, až jsem přišel na následující postup:

1) Papua - zapsat SKEY (FactoryMode)
2) vypnout telefon
3) pustit formating tool
4) nastavit COM a OPEN COM
5) zmáčknout Service Mode, zmáčknout červené tlačítko na mobilu
6) zmáčknout Close COM
7) jako 4)
8) zmáčknout Information
9) done

Tak snad to bude "použitelné"...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stanley497
badatel
badatel

Založen: 23. 01. 2005
Příspěvky: 181

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 23, 2005 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super článek souhlasim s Jamaika dejcha jako nová i moje CX65 Applause
_________________
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3510i > Siemens CX65 > Nokia N-Gage QD no jo mám Nokii
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ritchieb
pisatel
pisatel

Založen: 23. 09. 2004
Příspěvky: 201
Bydliště: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Existuje něco podobnýho i na m55? docela by se mě to hodilo Smile
koukal sem do Smeltra a mam jich tam taky dost Confused (myslim smazanejch bloku)

_________________
M55 fw91+patche->SE K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
beles
kolemjdoucí

Založen: 19. 07. 2005
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2005 7:51 pm    Předmět: Re: Vyřešeno... Odpovědět s citátem

Pekolik napsal:
MLB napsal:
Ked to po stlaceni Information vypise Could not ping BFC mobile, tak to znamena co?


Jak jsem psal před nějakou hodinkou, měl jsem úplně stejný problém... Laboroval jsem a laboroval, až jsem přišel na následující postup:

1) Papua - zapsat SKEY (FactoryMode)
2) vypnout telefon
3) pustit formating tool
4) nastavit COM a OPEN COM
5) zmáčknout Service Mode, zmáčknout červené tlačítko na mobilu
6) zmáčknout Close COM
7) jako 4)
8) zmáčknout Information
9) done

Tak snad to bude "použitelné"...


pro méně nadané... kde najdu factory mode?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2005 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Factory mode alebo viac použvaný servisný mód.
Nájdeš v prvej záložke PapuaUtils.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nofate
kolemjdoucí

Založen: 20. 10. 2004
Příspěvky: 24

58.26 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 1:32 am    Předmět: Ako zapsat SKEY Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Factory mode alebo viac použvaný servisný mód.
Nájdeš v prvej záložke PapuaUtils.


No dobre vsetci tu spominate "Zapsat SKEY" ale ako?
Moj postup: 1.) zapnuty mobil 2.) v Papua dam info - nacita takze spojenie je ok 3.) v zalozke nastavenia dam Service mode - vypne sa mi telefon... 4.) v druhej zalozke co mam spravit?
To mam ja nieco vyplnit do toho prazdneho ramceku vedla tlacitka SKEY a tak zapsat alebo ked kliknem na tlacitko SKEY tak mi tam maju nabehnut nejake hodnoty??? Lebo kliknem na SKEY (biely text box ostane z otaznikom) a na pravej strane aj mi daco pise, lenze tomu rozsypanemu caju ani panboh nerozumie... Nemam zdani co tam pise...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 10:23 am    Předmět: Re: Ako zapsat SKEY Odpovědět s citátem

nofate napsal:


No dobre vsetci tu spominate "Zapsat SKEY" ale ako?
Moj postup: 1.) zapnuty mobil 2.) v Papua dam info - nacita takze spojenie je ok 3.) v zalozke nastavenia dam Service mode - vypne sa mi telefon... 4.) v druhej zalozke co mam spravit?
To mam ja nieco vyplnit do toho prazdneho ramceku vedla tlacitka SKEY a tak zapsat alebo ked kliknem na tlacitko SKEY tak mi tam maju nabehnut nejake hodnoty??? Lebo kliknem na SKEY (biely text box ostane z otaznikom) a na pravej strane aj mi daco pise, lenze tomu rozsypanemu caju ani panboh nerozumie... Nemam zdani co tam pise...


Přečti si FAQ,tam je vše napsaný wink

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Factory mode alebo viac použvaný servisný mód.
Nájdeš v prvej záložke PapuaUtils.


Shame on you Dvě různé věci : Factory mode - stav mobilu po zavedení Skey (na displeji žádné hlášky - možnost používat různé operace jako sejmutí displeje pomocí ShootX65, EEpromform a co já vím ještě).
Service mode - stav zapnutí do kterého je mobil uveden jednorázově (na displeji svítí nápis "service mode") např. pro některé činnosti s PU, EEPROMtool, DSE).

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hups. Embarassed
Čo je horšie ani nemôžem povedať, že som sa pomýlil, lebo som to ani nevedel. Anxious

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Hups. Embarassed
Čo je horšie ani nemôžem povedať, že som sa pomýlil, lebo som to ani nevedel. Anxious


Já myslím že to chce klid (většina z nás jsou jenom lidé). Pokud to tedy od Tebe není ironie. Think

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie irónia iste nie. Shame on you Myslel som to vážne. A kľud mi tiež nechýba. Smile
No, ale už som hodne OT. Whistle

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nofate
kolemjdoucí

Založen: 20. 10. 2004
Příspěvky: 24

58.26 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 5:15 pm    Předmět: Re: Ako zapsat SKEY Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
nofate napsal:


No dobre vsetci tu spominate "Zapsat SKEY" ale ako?
Moj postup: 1.) zapnuty mobil 2.) v Papua dam info - nacita takze spojenie je ok 3.) v zalozke nastavenia dam Service mode - vypne sa mi telefon... 4.) v druhej zalozke co mam spravit?
To mam ja nieco vyplnit do toho prazdneho ramceku vedla tlacitka SKEY a tak zapsat alebo ked kliknem na tlacitko SKEY tak mi tam maju nabehnut nejake hodnoty??? Lebo kliknem na SKEY (biely text box ostane z otaznikom) a na pravej strane aj mi daco pise, lenze tomu rozsypanemu caju ani panboh nerozumie... Nemam zdani co tam pise...


Přečti si FAQ,tam je vše napsaný wink


FAQ??? Si si isty??? Ved tam su len questions ohladom funkcii tohto fora...
Tak mi aspon hodte link... Please

_________________
CX 65 -> fw25->fw43->fw50->fw43; CL71; EL71 silver
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
F.afoun
pisatel
pisatel

Založen: 20. 12. 2004
Příspěvky: 298

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 8:45 am    Předmět: Re: Ako zapsat SKEY Odpovědět s citátem

nofate napsal:
jamaica napsal:
Přečti si FAQ,tam je vše napsaný wink

FAQ??? Si si isty??? Ved tam su len questions ohladom funkcii tohto fora...
Tak mi aspon hodte link... Please

Ne FAQ nad fórem, ale FAQ na hlavní stránce v rubrice Servis.

_________________
CX65-FW12->25->43->50->56CX70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group