clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Očista bufferu EEPROM pro x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Očista bufferu EEPROM pro x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

Založen: 05. 12. 2005
Příspěvky: 1092
Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(

57422.50 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci bejt za lamu,alekdyž udělám tu očistu bloků tak se s mojí pamětí nic nestane?Myslim jako jestli mi zůstanou patche a všechno nastavení?Jenom se to prostě smaže a zrychlí?Dík Embarassed Angel
_________________
Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemažú sa žiadne akuálne bloky. Keď si to ccheš overiť sprav si zálohu ff a pozri si výpis eeprom v smeltri. Tam uvidíš niektoré bloky zdojené možno aj stojené a viac.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hucilu
badatel
badatel

Založen: 03. 12. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Halenkovice

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a opravdu potrebuju ten Skey?nejde to nejak jinak?mne se nechce 2x prehravat firmware =P~
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvakrát prehrávať fw? Si máš nejaký vysoký.
Ak mám pravdu vygeneruj kódy podľa tohto. Smile
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hucilu
badatel
badatel

Založen: 03. 12. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Halenkovice

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle uz sem si delal kdyz sem potreboval kody do V_klaye ale tam neni zadny Skey.nebo je?
EDIT:uz to tam vidim Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale je....a dokonca sa tam o ňom píše. Len sa lepšie pozri. Smile
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hucilu
badatel
badatel

Založen: 03. 12. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Halenkovice

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smelter mi pise : Component Richtx32.ocx or one of its dependencies not corectly registered: a file is missing or invalid
nevis co s tim?Ted sem zrovna pred chvilou instalnul Dll pack

EDIT:muj telefon se nechce uvest do service mode prez papua untils.vzdy se ta carka co nabiha zasekne asi v 1 ctvrtine a nepomaha ani zmacknout cervene tlacitko!HELP


Naposledy upravil hucilu dne st únor 08, 2006 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potrebuješ si stiahnuť ten súbor. Nájdeš ho medzi utilitami.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jumper
kolemjdoucí

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 10:30 pm    Předmět: Můžu opakovat očistu eeprom? Odpovědět s citátem

Změnil jsem vel.paměti CX65 fw.50CZ na 13.66MB,více to nešlo,asi proto, že jsem nepoužil čistý fw.nemohl jsem pak nahodit mobil.I tak mi 13.66 stačí.Provedl jsem očistu EEPROM,aplikoval patche,přes V-Klay uložil FF.Vše funguje ale když znovu provedu očistu EEPROM,pak mi nejde foťák,telefon pipne a vypne.Nerozumím tomu,není možné že jsem touto opětovnou očistou EEPROM vymazal nějaké data v oblasti FF?Myslel jsem že to dělá nějaký patch ale přes V-Klay se nahrály v pořádku.Když jsem pak odebíral patche,u jednoho mi V-Klay oznámil chybu.Je možné že jsem očistou EEPROM přes SFT přepsal nějaká data FF?Jak z toho ven?Musím provést očistu EEPROM dříve než začnu nahrávat patche nebo zvyšovat paměť mobilu?Jsem amatér,za radu díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hucilu napsal:
EDIT:muj telefon se nechce uvest do service mode prez papua untils.vzdy se ta carka co nabiha zasekne asi v 1 ctvrtine a nepomaha ani zmacknout cervene tlacitko!HELP


Krokodýl pred nedávnom písal fajn fintu. Uveď telefón do servisného módu cez siemens eeprom tool, odpoj kábel, vypni eeprom tool. Zapni papua utils a pripoj telefón.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Etor
začátečník
začátečník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 80

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 20, 2006 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz v X65formatting tools zmacknu Save EEprom napise mi hlasku Could not ping BFC mobile. Nemuze se mi teda provest ocista. Ale nasel jsem v PapuaUtils na zalozce Flash policka k zaskrtnuti Ocista EEFull a EELite. Je to to stejne? Nebo slo by to provest pomoci PapuaUtils? Mam verzi 0.6.7CZ.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 20, 2006 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Funkce by měla být stejná, ale pozor, na některých modelech PapuaUtils nekorektně pracoval s EEPROM. Jistější je přepnout v PapuaUtils na Záložce Nastavení do service mode a potom použít tlačítko "BFB do BFC" a formarting tool už nude fungovat. Samozřejmě zkus, ale nezapomeň si nejprve udělat kompletní zálohu EEPROM /tak jako vždy když jdeš něco dělat s telefonem/ kdyby se cokoli stalo, aby jsi nahrál zpět původní obsah.
Předpoklaem je samozřejmě vygenerované kódy v PapuaUtils a zavedený SKEY.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Etor
začátečník
začátečník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 80

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 20, 2006 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz mi to jede, ale musel jsem prepnout opacne.. Z BFC do BFB..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wojnar
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 09. 05. 2006
Příspěvky: 190

0.24 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že hodně ůprav, návodů postupů atd. co jsou pro x65 jsou použitelné i pro x75 (např. změna menu), ptám se proto, bude to fungovat i právě na této řadě, x75? Konkrétně ME75?
Dík za odpověď.

_________________
N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na ME75 to bude fungovat 100%, jelikož je to vlastně pouze mírně upravená x65.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group