View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukysy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:06 pm Post subject: Zapojení handsfree u M55 a jiných... |
|
|
Nevíte kde bych našel schéma zapojení těchto originální handsfree? Chtěl bych to zužitkovat jinak, než handsree. Myslím jako na kterým pinu je co a tak. Předem díky. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:35 pm Post subject: Re: Zapojení handsfree u M55 a jiných... |
|
|
lukysy wrote: | Nevíte kde bych našel schéma zapojení těchto originální handsfree? Chtěl bych to zužitkovat jinak, než handsree. Myslím jako na kterým pinu je co a tak. Předem díky. |
x45
1 GND GROUND
2 SELF-SERVICE Recognition/control battery charger
3 LOAD Charging voltage
4 BATTERY Battery
5 DATA OUT Data sent
6 DATA IN Data received
7 Z_CLK Recognition/control accessories
8 Z_DATA Recognition/control accessories
9 MICG Ground for microphone
10 MIC Microphone input
11 AUD Loudspeaker
12 AUDG Ground for external speaker
x65
Pin 1= Auto ignition (+ napětí, dobíjení)
Pin 2= GND
Pin 3= Data OUT -Tx
Pin 4= Data IN - Rx
Pin 5= ?
Pin 6= ?
Pin 7= tlačítko pro příjem hovoru
Pin 8= externí sluchátko
Pin 9= ?
Pin 10= ?
Pin 11= GND (microfon + sluchátko)
Pin 12= externí microfon |
|
Back to top |
|
 |
zdeny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 8:27 am Post subject: nefunkční profil carkit při zapojení do handsfree |
|
|
Mám problém, když v autě zapojím telefon do HF, automaticky se přepne profil, ale ne na CARKIT ale jen HEADSET. Mám neoriginální univerzální HF Hama a dělala mi to předtím M55 a teď i S65. Nevíte někdo, jestli se dá nějak zajistit, aby telefon považoval HF za originál? Jestli je to tím. Třeba podobně jako do neoriginál datového kabelu připájet 2 odpory? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|