View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mobilcar začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:38 pm Post subject: Emailovy klient u OSKARA (cx65) |
|
|
Cauves potrebuju poradit jak nastavit klientika u cx65 u oskara .problem je v tom ze jsem uz nasel nastaveni jak na oskar zone tak na st¨r.siemensu a porad nic ,vzdycky mi to napise ze nejde navazat spojeni se serverem .sem u seznamu. jde to nejak rozchodit ? dik za odp.  _________________
CX75 v13 + xx patchu + DCA510 + Kingmax 245mb + 1550 java her |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:12 pm Post subject: Re: Emailovy klient u OSKARA (cx65) |
|
|
mobilcar wrote: | Cauves potrebuju poradit jak nastavit klientika u cx65 u oskara .problem je v tom ze jsem uz nasel nastaveni jak na oskar zone tak na st¨r.siemensu a porad nic ,vzdycky mi to napise ze nejde navazat spojeni se serverem .sem u seznamu. jde to nejak rozchodit ? dik za odp.  |
Přes internetovou samoobsluhu se dá u Oskara nastavit email docela v pohodě... Pošlou ti to nastavení a, alespoň mě, začalo vše hned fungovat... Zkus se kouknout jestli máš správně nastaven HTTP profil a jestli ho máš nastavený i u účtu pro příjem pošty. _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
a mas jeste jednu moznost-zavolej z jinyho tlf na Oskar data linku 800777755 a on Ti bude rikat krok od kroku co,kde a jak  _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
jardas wrote: | a mas jeste jednu moznost-zavolej z jinyho tlf na Oskar data linku 800777755 a on Ti bude rikat krok od kroku co,kde a jak  |
Ani nemusí z jiného telefonu, stačí zapnout handsfree, při hovoru se dá do menu dostat a provádět všechna nastavení docela v poho... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
mobilcar začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:30 pm Post subject: Re: Emailovy klient u OSKARA (cx65) |
|
|
Ex_Bill wrote: | mobilcar wrote: | Cauves potrebuju poradit jak nastavit klientika u cx65 u oskara .problem je v tom ze jsem uz nasel nastaveni jak na oskar zone tak na st¨r.siemensu a porad nic ,vzdycky mi to napise ze nejde navazat spojeni se serverem .sem u seznamu. jde to nejak rozchodit ? dik za odp.  |
Přes internetovou samoobsluhu se dá u Oskara nastavit email docela v pohodě... Pošlou ti to nastavení a, alespoň mě, začalo vše hned fungovat... Zkus se kouknout jestli máš správně nastaven HTTP profil a jestli ho máš nastavený i u účtu pro příjem pošty. |
no jasne tam sem byl na oskarzone sem si nasel muj foun nastaveni .spesl sem vytvoril ve founu nove profily jako oskar internet ale chce to nejakou tu smtp autentifikaci mas ji povolenou nebo ne ? _________________
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:34 pm Post subject: Re: Emailovy klient u OSKARA (cx65) |
|
|
mobilcar wrote: | no jasne tam sem byl na oskarzone sem si nasel muj foun nastaveni .spesl sem vytvoril ve founu nove profily jako oskar internet ale chce to nejakou tu smtp autentifikaci mas ji povolenou nebo ne ? | Když využíváš jako SMTP server Seznamu, tak by měla být autentifikace zaplá.. Ale já mám za SMTP nastavený smtp.oskar.cz a ten jí nepotřebuje... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
mobilcar začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:06 pm Post subject: Re: Emailovy klient u OSKARA (cx65) |
|
|
Ex_Bill wrote: | mobilcar wrote: | no jasne tam sem byl na oskarzone sem si nasel muj foun nastaveni .spesl sem vytvoril ve founu nove profily jako oskar internet ale chce to nejakou tu smtp autentifikaci mas ji povolenou nebo ne ? | Když využíváš jako SMTP server Seznamu, tak by měla být autentifikace zaplá.. Ale já mám za SMTP nastavený smtp.oskar.cz a ten jí nepotřebuje... |
nemuzes mi pls napsat jaky mas u toho klienta apn -jakej mas typ serveru(pop3...) - a mas nastaveny dns ? prijde mi to zbytecny .dekan _________________
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:20 pm Post subject: Re: Emailovy klient u OSKARA (cx65) |
|
|
mobilcar wrote: | Ex_Bill wrote: | mobilcar wrote: | no jasne tam sem byl na oskarzone sem si nasel muj foun nastaveni .spesl sem vytvoril ve founu nove profily jako oskar internet ale chce to nejakou tu smtp autentifikaci mas ji povolenou nebo ne ? | Když využíváš jako SMTP server Seznamu, tak by měla být autentifikace zaplá.. Ale já mám za SMTP nastavený smtp.oskar.cz a ten jí nepotřebuje... |
nemuzes mi pls napsat jaky mas u toho klienta apn -jakej mas typ serveru(pop3...) - a mas nastaveny dns ? prijde mi to zbytecny .dekan |
Nastavení Oskar Internet:
GPRS Data - APN: internet
Uživatel: (prázdné)
Heslo: (prázdné)
DNS 1: 217.077.161.130
2: 217.077.161.131
CSD nastavení nemám
Nastavení účtu na email:
Provozovatel: Oskar Internet
Jméno uživ.: (prázdné)
E-mail adresa: [email protected]
Odpov.na adr.: [email protected]
Uživatel-ID: xyz
Heslo: *********
Typ serveru: Pop3
Pop3server: pop3.seznam.cz
pop3port: 00110
smtp server: smtp.mujoskar.cz
smtp port: 00024
smtp autentifikace: Ne
Tohle by ti mělo stačit na to aby to fungovalo... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:48 am Post subject: |
|
|
Jenom upřesním, že smtp.mujoskar.cz nefunguje u oskarty, tam je to bloklý a musí se použít nějaký jiný smtp server. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:58 am Post subject: |
|
|
No jo, já mám paušál 8) Díky za upozornění
V tom případě tam bude smtp.seznam.cz a autentifikace bude povolená. _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
mobilcar začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
busch wrote: | Jenom upřesním, že smtp.mujoskar.cz nefunguje u oskarty, tam je to bloklý a musí se použít nějaký jiný smtp server. |
a u oskarty co pouzivas jako smtp ? dikan _________________
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:08 am Post subject: |
|
|
mobilcar wrote: | busch wrote: | Jenom upřesním, že smtp.mujoskar.cz nefunguje u oskarty, tam je to bloklý a musí se použít nějaký jiný smtp server. |
a u oskarty co pouzivas jako smtp ? dikan |
mám paušál  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:00 am Post subject: |
|
|
mobilcar wrote: | busch wrote: | Jenom upřesním, že smtp.mujoskar.cz nefunguje u oskarty, tam je to bloklý a musí se použít nějaký jiný smtp server. | a u oskarty co pouzivas jako smtp ? dikan |
Vždyť už jsem to napsal já: Ex_Bill wrote: | V tom případě tam bude smtp.seznam.cz a autentifikace bude povolená. |
_________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
mobilcar začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:12 am Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | mobilcar wrote: | busch wrote: | Jenom upřesním, že smtp.mujoskar.cz nefunguje u oskarty, tam je to bloklý a musí se použít nějaký jiný smtp server. | a u oskarty co pouzivas jako smtp ? dikan |
Vždyť už jsem to napsal já: Ex_Bill wrote: | V tom případě tam bude smtp.seznam.cz a autentifikace bude povolená. |
|
ale kdyz se ta autentifikace povoli tak to chce SMTP heslo a to je jaky? dik _________________
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
mobilcar wrote: | Ex_Bill wrote: | mobilcar wrote: | busch wrote: | Jenom upřesním, že smtp.mujoskar.cz nefunguje u oskarty, tam je to bloklý a musí se použít nějaký jiný smtp server. | a u oskarty co pouzivas jako smtp ? dikan |
|
ale kdyz se ta autentifikace povoli tak to chce SMTP heslo a to je jaky? dik | Stejný jako to normální heslo pro pop3 _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
|