View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 5:58 pm Post subject: CX65 GPRS internet na PC |
|
|
Mám taký problém, že keď si nainśtalujem MPM GPRS Modem (mám Eurotel už T-Mobile SK Iternet Nonstop) Nabehnem na nejaký server a popri tom si zapnem nejaký iný tak mi cca po 10 min. od pripojenia spomalí nat až nakoniec nič na nete nejde.
Stalo sa to niekomu?
čo s tým?
Dík!!!! _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 6:27 pm Post subject: Re: CX65 GPRS internet na PC |
|
|
Palio wrote: | Mám taký problém, že keď si nainśtalujem MPM GPRS Modem (mám Eurotel už T-Mobile SK Iternet Nonstop) Nabehnem na nejaký server a popri tom si zapnem nejaký iný tak mi cca po 10 min. od pripojenia spomalí nat až nakoniec nič na nete nejde.
Stalo sa to niekomu?
čo s tým?
Dík!!!! | to nemusi byt chyba ani mobilu ani pripojenia... staci ked mas v kompe nejaky bordel-nejaky spyware alebo cosi podobne ktory ti zahlti celu linku  |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 6:43 pm Post subject: Re: CX65 GPRS internet na PC |
|
|
igi wrote: | Palio wrote: | Mám taký problém, že keď si nainśtalujem MPM GPRS Modem (mám Eurotel už T-Mobile SK Iternet Nonstop) Nabehnem na nejaký server a popri tom si zapnem nejaký iný tak mi cca po 10 min. od pripojenia spomalí nat až nakoniec nič na nete nejde.
Stalo sa to niekomu?
čo s tým?
Dík!!!! | to nemusi byt chyba ani mobilu ani pripojenia... staci ked mas v kompe nejaky bordel-nejaky spyware alebo cosi podobne ktory ti zahlti celu linku  |
Asi pred 30 min som sa odpojil a comp sa chcel stále pripájať. Stlačil som Ctrl+Alt+Del a vyhodil som asi 7 procesov a už to ide dobre.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 6:45 pm Post subject: Re: CX65 GPRS internet na PC |
|
|
Palio wrote: | Asi pred 30 min som sa odpojil a comp sa chcel stále pripájať. Stlačil som Ctrl+Alt+Del a vyhodil som asi 7 procesov a už to ide dobre.  | chcelo by to nejaky firewall a spyware remover... ale to uz sem asi nepatri  |
|
Back to top |
|
 |
|