clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Samovolne vypinanie CX65v43 + patche

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Samovolne vypinanie CX65v43 + patche

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
slowak666
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 9:13 am    Post subject: Samovolne vypinanie CX65v43 + patche Reply with quote

samovolne sa mi vypina telefon CX65v43, cely zalozny FF som si presiel aplikovanymi patchmi cez SMP, odstranil som vsetky patche, pri ktorych mi vypisovalo nejaku xybu, neaplikoval som patche, ktore mi vyhadzovali hlasky vo V-klayi....neviem v com je chyba....neviete mi pomoct....

thx
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

Phone: 736604010
96.96 SMM
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 10:51 am    Post subject: Re: Samovolne vypinanie CX65v43 + patche Reply with quote

slowak666 wrote:
samovolne sa mi vypina telefon CX65v43, cely zalozny FF som si presiel aplikovanymi patchmi cez SMP, odstranil som vsetky patche, pri ktorych mi vypisovalo nejaku xybu, neaplikoval som patche, ktore mi vyhadzovali hlasky vo V-klayi....neviem v com je chyba....neviete mi pomoct....
thx

no me to taky ted dela, ale od te doby co jsem zacal mazat temata (teda jen od temat melodie, tapety a tak) pak se mi to zacalo srat:) ale nevim co bych ti poradil zkus tam dat nizsi FW a kdyz se ti nebude vypinat tak zkus se vratit zpet.

240967817, [email protected], http://feerda.borec.cz
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Pozor, taky se mě to stalo, může to být i hardwarem !! Ta pacička jak drží baterku, tak se mi trošku nalomila a když jsem s mobilem víc hýbal, tak se kontakty oddělili a mobil se vypnul, nějak tak mi to došlo až nožička upadla Very Happy Podložil jsem to takovým tvrdším papírem a od té doby nic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 1:55 pm    Post subject: Reply with quote

Mark Pawl wrote:
Pozor, taky se mě to stalo, může to být i hardwarem !! Ta pacička jak drží baterku, tak se mi trošku nalomila a když jsem s mobilem víc hýbal, tak se kontakty oddělili a mobil se vypnul, nějak tak mi to došlo až nožička upadla Very Happy Podložil jsem to takovým tvrdším papírem a od té doby nic

presne to iste sa stalo aj mne....som nato prisiel, ked som si daval telefon na stol a vypol sa...

thx
Back to top
Ramesses
badatel
badatel

290.20 SMM
PostPosted: Fri Apr 22, 2005 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

měl sem taky problém s vypínáním founu pak sem v servisním menu zrušil službu (S)Exit a od tý doby je všechno v pohodě

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Back to top
View user's profile Send private message
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 10:56 am    Post subject: Re: Samovolne vypinanie CX65v43 + patche Reply with quote

[quote="feErda.czno me to taky ted dela, ale od te doby co jsem zacal mazat temata (teda jen od temat melodie, tapety a tak) pak se mi to zacalo srat:) ale nevim co bych ti poradil zkus tam dat nizsi FW a kdyz se ti nebude vypinat tak zkus se vratit zpet.[/quote]

No to se me zda ze tohle se stalo i me. Jak jsem to smazal ty melodie, obrazky.... od puvodnch temat co byly v mobilu tak se taky zacal vypinat Sad Ale nechapu proc Question
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum