View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
slowak666 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 9:13 am Post subject: Samovolne vypinanie CX65v43 + patche |
|
|
samovolne sa mi vypina telefon CX65v43, cely zalozny FF som si presiel aplikovanymi patchmi cez SMP, odstranil som vsetky patche, pri ktorych mi vypisovalo nejaku xybu, neaplikoval som patche, ktore mi vyhadzovali hlasky vo V-klayi....neviem v com je chyba....neviete mi pomoct....
thx |
|
Back to top |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Joined: 23 Jan 2005 Posts: 474 Location: Ostrava Phone: 736604010 96.96 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:51 am Post subject: Re: Samovolne vypinanie CX65v43 + patche |
|
|
slowak666 wrote: | samovolne sa mi vypina telefon CX65v43, cely zalozny FF som si presiel aplikovanymi patchmi cez SMP, odstranil som vsetky patche, pri ktorych mi vypisovalo nejaku xybu, neaplikoval som patche, ktore mi vyhadzovali hlasky vo V-klayi....neviem v com je chyba....neviete mi pomoct....
thx |
no me to taky ted dela, ale od te doby co jsem zacal mazat temata (teda jen od temat melodie, tapety a tak) pak se mi to zacalo srat:) ale nevim co bych ti poradil zkus tam dat nizsi FW a kdyz se ti nebude vypinat tak zkus se vratit zpet. _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, [email protected], http://feerda.borec.cz |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:52 pm Post subject: |
|
|
Pozor, taky se mě to stalo, může to být i hardwarem !! Ta pacička jak drží baterku, tak se mi trošku nalomila a když jsem s mobilem víc hýbal, tak se kontakty oddělili a mobil se vypnul, nějak tak mi to došlo až nožička upadla Podložil jsem to takovým tvrdším papírem a od té doby nic _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
slowak666 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:55 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | Pozor, taky se mě to stalo, může to být i hardwarem !! Ta pacička jak drží baterku, tak se mi trošku nalomila a když jsem s mobilem víc hýbal, tak se kontakty oddělili a mobil se vypnul, nějak tak mi to došlo až nožička upadla Podložil jsem to takovým tvrdším papírem a od té doby nic |
presne to iste sa stalo aj mne....som nato prisiel, ked som si daval telefon na stol a vypol sa...
thx |
|
Back to top |
|
 |
Ramesses badatel

290.20 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
měl sem taky problém s vypínáním founu pak sem v servisním menu zrušil službu (S)Exit a od tý doby je všechno v pohodě _________________ M35i fw18+t9CZ -> M65 fw25,43,50
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla... |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:56 am Post subject: Re: Samovolne vypinanie CX65v43 + patche |
|
|
[quote="feErda.czno me to taky ted dela, ale od te doby co jsem zacal mazat temata (teda jen od temat melodie, tapety a tak) pak se mi to zacalo srat:) ale nevim co bych ti poradil zkus tam dat nizsi FW a kdyz se ti nebude vypinat tak zkus se vratit zpet.[/quote]
No to se me zda ze tohle se stalo i me. Jak jsem to smazal ty melodie, obrazky.... od puvodnch temat co byly v mobilu tak se taky zacal vypinat Ale nechapu proc  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|