Autor


Jirí Škorpil
  Apríl 2009
Vydáno dne:  05.04.2009
Průměrné hodnocení:  
111   1 (hodnoceno 3x)
111
 
z redakce

Jistě jste zaregistrovali nedávno proběhnutý apríl a v souvislosti s ním se na SiemensManii objevilo pár nových článků. Nevěřili jste jim? No to možná byla chyba!

Jako předzvěst se objevil článek o BIOSu na Siemensu. Tento elf je opravdu pouze a jenom srandička.

Jako další přišel na řadu Generátor kódů podle IMEI. Zjevně se někteří stále domnívají, že je to další z našich aprílů. Všechny, kteří si to myslíte, musím zklamat. A udělali jste opravdu chybu, že jste si nenechali spočítat kód, protože tento generátor žádný vtípek nebyl.

Poté následoval opravdu vynikající elf IrRemote, kterým jste si mohli ovládat televizi, videorekordér a další podobná zařízení. Nápad na tento prográmek se zrodil v hlavě jednoho z našich redaktorů, Michala Kopeckého. Společně jsme elf dovedli do "funkčního" stavu a napsali návod na jeho rozchození. Myslím, že se to ale stejně asi nikomu nepovedlo, neboť tento elf nic ovládat neumí...

A jako třešnička na dortu bylo vyhlášení Velké soutěže o Siemens SXG75 a další telefony. Ta byla vyhlášena již 8.3., aby jste stihli natočit videa. Abych řekl pravdu, docela mě překvapilo, že nikoho nenapadlo už dříve, že by tato soutěž mohla být apríl. Hlavní vodítko bylo datum vyhlášení (samozřejmě 1.4. :) ). První se ozval uživatel EINEX až 29.3.
Pro větší důvěru jsme také ceny "vyfotili" a dali vám je k nahlédnutí. Nutno dodat, že telefony jsou opravdu k světu.
Teď to přišlo - 30.3. - konec soutěže. Někteří si však trochu popletli čas ukončení soutěže. Ten byl stanoven opravdu na poledne (12:00). Musím uznat, že většina videí byla opravdu velmi pěkná a vybrat vítěze nebylo vůbec jednoduché.

Výsledky jste se nakonec dozvěděli právě v posledním aprílovém článku. Abych nakonec vše uvedl na pravou míru, tak tento článek není úplně pravdivý, ale také není úplně fiktivní. Výherci své telefony dostanou, avšak pouze ve virtuální podobě. Zároveň také obdrží dotaci ve výši 150 000 SMM! A jako poslední privilegium obdrží možnost, nechat si vygenerovat kód na odblokování telefonu a zámku sítě. Počet kódů je nepřímo úměrný jejich umístění, takže uživatel

usakc - 3 kódy
LeRell - 2 kódy
black - 1 kód

Pro využití mě, prosím, kontaktujte pro další instrukce.


A jak jste dopadli Vy? Nechali jste se nachytat? Podělte se v diskuzi.
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor