Autor


Redakce
  Co vás čeká na prvním srazu SiemensManie?
Vydáno dne:  9.12.2004
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
z redakce

Snad jste již postřehli, že SiemensMania připravuje první sraz Klubu SiemensManie a všech přátel telefonů Siemens. Co vás ale na srazu čeká? Přečtěte si naše aktuální informace.

Jak jsme již uvedli sraz se koná 11. prosince 2004 v Hotelu Božetěchova v Brně na Božetěchové ulici. Zde Vás oficiálně přivítáme v 10 hodin. Na srazu se na Vás budou těšit všichni redaktoři SiemensManie – Radim Weitless Zeman, Roman Romulus Gregor, Lukáš Lukašisko Bitner, Jiří Krokodýl Balcar, Ján Hanni Matúška.



Jako významný host přijede pan Karel Čáp ze společnosti Siemens s.r.o. a pokud vše vyjde, přijede Pavel Cibulka – autor jedinečného programu SiMoCo pro správu telefonů Siemens.

Z některých záměrů bohužel sešlo, ale i tak bude velmi zajímavý program. Pan Karel Čáp znovu připomene současnou výrobní řadu telefonů Siemens, poví nám něco o obchodních výsledcích společnosti Siemens, které, jak všichni víme, nejsou vůbec špatné. Nabídne Vám také zřejmě první příležitost spatřit na vlastní oči nové telefony SF65, CFX65, CX70 a CX70 Emoty. Ve zbývajícím čase se jej pak můžete pokusit vystavit palbě všetečných otázek, na které se bude v rámci svých vědomostí a sil snažit odpovědět. K dispozici bude připraven i projektor pro prezentaci některých informací vhodný i pro diváky v zadních řadách ;o)



Neméně zajímavý program si pro návštěvníky srazu připravil Jirka Balcar, který povede zajímavé přednášky o práci s programy MPM, SiMoCo, V_Klay, Smelter, x65flasher a DSE (změna funkcí tlačítek).


Od administrátorů SiemensManie Radima Zemana a Romana Gregora se dozvíte několik informací o připravovaných změnách na SiemensManii, případně tyto změny můžete svými připomínkami zkusit i ovlivnit.

Na srazu bude také konečně oficiálně uvedeno první CD SiemensManie s možností jeho zvýhodněné koupě.


Pro návštěvníky je vstupné 75,-Kč. Zdarma je vstup pro řádně registrované členy klubu SiemensManie, pro registrované, kteří si objednali uvítací balíček na dobírku a vyzvednou si jej a uhradí přímo na místě a pro nově registrované uchazeče přímo na srazu.

Tak nezapomeňte. V sobotu 11.prosince od 10.00 v Brně v hotelu Božetěchova. Celý tým se na vás těší a přejme si, aby sraz dopadnul na výbornou a zajistil tak další pokračování na některém z dalších míst České nebo Slovenské republiky.



Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor