Autor


Redakce
  Vyhodnocení listopadové soutěže o domácí telefony
Vydáno dne:  19.12.2004
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 

Přinášíme vyhodnocení listopadové soutěže o domácí telefony a reklamní předměty od Siemens CZ. Blahopřejeme všem výhercům.

V listopadové soutěži se společností Siemens jste měli možnost hrát o kvalitní domácí telefony Gigaset C200 a A140 a dárkové předměty s logem Siemens. Soutěže se zúčastnilo celkem 393 hlasujících, kteří formou SMS zaslali svůj typ. Otázka byla velmi jednoduchá a proto i počet správných odpovědí, kterých bylo 381 je velmi dobrý. Pro poctivé losování byl použit generátor čísel.

Pořadová výherní telefonní čísla vylosoval generátor


Ten vylosoval pořadová čísla, která byla přiřazována automaticky k telefonnímu číslu, z nějž byla SMS odeslána. Jak to tedy dopadlo a kdo se může těšit na pěkné výhry nebo vánoční dárky?

Ceny věnované společností Siemens CZ do listopadové soutěže vyhrávají tito vylosovaní:


1. místo - hlavní cena: bezdrátový domácí telefon Gigaset C200
Ing. Jiří Pavlíček, Ždírec nad Doubravou



2. místo: bezdrátový domácí telefon Gigaset A140
Dana Pustinová, Moravské Budějovice



3. místo: víceúčelový švýcarský nůž s logem Siemens
Josef Rosenberg, Plzeň


4. místo: deštník s logem Siemens + tričko bílé s límečkem s logem Siemens
+420723173... výherce zatím nepotvrdil svoje údaje


5. místo: čepice + tričko modré s logem Siemens
Tomáš Psota, Brno





Všem vylosovaným gratulujeme a přejeme hodně spokojených hodin v pevném sevřetí sluchátek domácích telefonů. Výherci švýcarského nože ostrou čepel a ostatním hodně zábavy s dárkovými předměty. Těm co nevyhráli to určitě vyjde v některé z dalších soutěží, které již teď připravujeme.

Výhry budou doručeny do konce roku 2004








Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor