Autor


Jiří Balcar
  Kompletní záloha flex M65 Rescue
Vydáno dne:  28.04.2005
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
úprava

Mnozí se pídí po kompletní záloze flexmemory novinkového M65 Rescue. Čekáte výrazné změny? Přesvědčte se sami. Zde máte možnost.

Používání níže uvedených postupů či programů není v souladu se záručními podmínkami výrobce telefonu. Jejich používáním se vystavujete riziku neuznání záruky na přístroj v případě jeho poškození.

Tento návod může, bez bezvadného pochopení postupu, vést až k poškození Vašeho telefonu (i trvalému). Před zahájením práce si jej celý důkladně přečtěte a máte-li jakékoliv nejasnosti, konzultuje je předem na určeném diskusním fóru!

Málokomu se pouze pro zkoušku chtělo přecházet na fw 44 Rescue určený pro telefon M65, natož nahrávat kompletní zálohu flexmemory. Já jsem celou anabázi abslovoval a přináším vám její výsledek.

Žádné zázraky neočekávejte. Obsah disku je standardní, ale je zde pár zajímavých zvuků, téma Rescue, aktuální verze programů Siemens (pozor ale v jazykové mutaci lg01, tedy bez češtiny) a aktuální certifikáty.

Než začnete v telefonu cokoli měnit, udělejte si zálohu obsahu svého disku, především adresáře a svých nastavení, abste nebyli nemile překvapeni. Největší jistotou je samozřejmě záloha fullflash (pokud nevíte jak na to přečtěte si řádně vše o V-Klay.



Co budeme potřebovat:

 Flexmemory fw44 M65 Rescue (6,9MB)     
Stáhnout




Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor