Autor


Redakce
  Vyhrajte větrovku za fotku!
Vydáno dne:  28.06.2005
Průměrné hodnocení:  
1111.21.21.2   1.2 (hodnoceno 28x)
1111.21.21.2
 
informace

Siemens představí tento týden v Hamburgu nové telefony. Podle našich informací to bude S75, o kterém jsme již psali a zatím utajený SL75. Vyhlašujeme rychlou a nezvyklou soutěž o větrovou bundu originál Siemens pro jednoho z našich čtenářů, který jako první sežene originální fotografie těchto telefonů a zašle nám je na emailovou adresu.

Ukončeno bez vítěze!!

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Sehnat skutečnou fotografii Siemens S75 a SL75, nebo jejich datasheet či prezentaci a zaslat nám je do redakce SiemensManie na emailovou adresu fotkyzavináčsiemensmania.cz (adresa je uvedena v tomto tvaru kvůli spamovým robotům) nejpozději ve středu 29.6.2005.
Pokud se sejde více emailů, rozhoduje čas obdržení emailu. Vítěz bude prezentován na SiemensManii v krátké bleskovce.

Pokud se nikomu nepodaří fotografie získat, cena postupuje do další podobně laděné soutěže, které chceme vymýšlet po celý rok.






Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor