Autor


Roman Gregor
  Nejprodávanější hry na JavaManii v roce 2005
Vydáno dne:  01.01.2006
Průměrné hodnocení:  
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.6   1.6 (hodnoceno 3x)
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.6
 

Hry na partnerské JavaManii se prodávají teprve necelé dva měsíce. Přesto už se mezi nabízenými hrami stihla blýsknout naprostá hvězda, kterou je strategie Townsmen3 od Handy Games. Jaké byly v loňském roce další vaše nejoblíbenější hry? Tady je jejich seznam.

1. Townsmen 3 (HandyGames)

Roztomilí Townies jsou opět zpátky! Dobyj s nimi nový svět, setkávej se s náladovými domorodci, provozuj obchod a bojuj za nezávislost! Nebo se staň pirátem ...

Podrobnosti o hře...


2. 3D Alpha Zone (ME Europe)

Lidstvo je zase jednou ohroženo mimozemskou rasou. Musíte se vloupat do řídících center útočníků a sabotovat je. To vše v obrovských 3D levelech plných překážek a pomocí 4 různých zbraní.

Podrobnosti o hře...


3. Age Of Empires (In-Fusio)

Nejlepší počítačová strategie všech dob usiluje o trůn i na mobilních telefonech. 13 druhů budov, 7 typů jednotek a 4 věky. Projděte celou kampaní, nebo si zahrajte náhodnou mapku.

Podrobnosti o hře...


4. Aliens vs PredatorTM (Elite Systems)

Aliens versus Predator (AvP) je licencovaná mobilní hra ke stejnojmennému filmu. Hraj za vetřelce nebo predátora a bojuj s tvým pravým nepřítelem do posledního dechu!

Podrobnosti o hře...


5. Football Manager 2004 (Ojom)

Dokážete vést fotbalový tým? Nakupujte a prodávejte hráče. Nastavte taktiku, rozhodněte, kam půjdou vydělané peníze. Co takhle nový stadion? Postupte z divize až do první ligy!

Podrobnosti o hře...


6. Playman Winter Games (Mr. Goodliving)

Střapatý sportovec Playman se přesunul z rozpálené pláže na zasněžený svah a válí v disciplínách jako sjezd, skok, biatlon a jízda na bobech. Mr.Goodliving se opět vytáhl.

Podrobnosti o hře...


Mobile Chix - Virtual Babe (Arvato Mobile)

Vaše krásná přítelkyně Yasmin se konečně rozhoda, že s vámi bude bydlet - v mobilu . Musíte se o ni pořádně starat, nakupovat jídlo a pití a také vyslyšet její sexuální touhy.

Podrobnosti o hře...


1941 Frozen Front (HandyGames)

Historie prokázala, že schopnost přežít v zasněžených zákopech může rozhodnout o vítězi války. V roli generála obrovské tankové flotily můžete takovou schopnost dokázat.

Podrobnosti o hře...


3D Adventure 2 (LivingMobile)

Dokud jste nehráli 3D Adventure II, tak jste ještě nehráli vůbec nic. Skutečná 3D střílečka plná nepřátel, zbraní, tajných místností a dalších bonusů, v čele s možností nočního vidění!

Podrobnosti o hře...


AirStrike (Redboss)

AirStrike je nová akční hra. V této hře máte před sebou spoustu úkolů v 25 misích na 5 mapách a k tomu auto, tank, vrtulník a letadlo. Cílem hry je splnit úkoly a hlavně přežít.

Podrobnosti o hře...


Alien Patrol (Inlogic software)

Seber všechny síly a ujeď z nepřátelské planety dřív něž ti mimozemšťané usmaží zadek! Tentokrát ani útěk nebude lehký, kromě skalnatého terénu tě budou na každém kroku doprovázet ufa.

Podrobnosti o hře...


AllTime Racing 2005 (In-Fusio)

Závodní hra s důrazem na realismus, pocit maximální rychlosti a na mobil nevídanou hloubu. Skvělá umělá inteligence dokáže naplno využít potenciál tratí a dá vám pořádně zabrat.

Podrobnosti o hře...


Amateur Chicks (HandyGames)

Co si budeme povídat. Profesionálka se umí otáčet, ale mnohdy nemá šťávu. Fotograf Marc Collins o tom něco ví, a proto si pozval do ateliéru deset krásných amatérek, které přesvědčil, aby zahodili stud a s ním šaty.

Podrobnosti o hře...


Carmageddon (Synergenix)

Max Damage opět sedá za volant v legendární závodní hře, kde se krví rozhodně nešetří. Fantastických 36 tratí, hromada odhodlaných nepřátel a vylepšování vašeho auta za úspěchy v boji

Podrobnosti o hře...


Extreme Hockey 2005 (LivingMobile)

Vyhrajte mistrovství světa v ledním hokeji! Napětí narůstá, rozhodující zápasy se blíží. Máte dostatek koncentrace i síly, aby na konci finále visela zlatá medaile na vaší hrudi?

Podrobnosti o hře...


Grand Slam Tennis (Funmobile)

Stát se vítězem Grand Slamu už není podmíněno léty dřiny. Sedněte si do křesla, stáhněte Grand Slam Tenis a natřete to všem špičkovým tenistům, včetně neporazitelného Federera.

Podrobnosti o hře...


Hat Trick Pinball (Mr. Goodliving)

Zažijte umění a vzrušení mistrovského fotbalu. Projděte k bráně, vystřelte a překonejte brankáře, staňte se těmi nejlepšími na světě v této nové pinballové hře s tématem fotbalu.

Podrobnosti o hře...


Hot Blocks Duel (Geewa)

Super tetris se skvělými zlepšováky. Laser, horké bloky a další vychytávky.

Podrobnosti o hře...


Jewel Quest (I-Play)

Známá internetová hra konečně na našich mobilech. Procházejte ruiny starověké civilizace a řešte mnohé logické problémy. Cestou budou problémy stále těžší a těší a zlatý poklad blíž a blíž!

Podrobnosti o hře...


Legend Of 3 Empires (Funmobile)

Nepřátelé na vás posílají jednoho mocného bojovníka za druhým. Dokážete je všechny porazit a zachránit tak své raněné přátele? Těšte se na prvky RPG. Vaše postava bude časem sílit.

Podrobnosti o hře...


Magic Solitaire (SNG)

Známá karetní hra Solitaire nyní i na mobilních telefonech. Cíl hry nejspíš nemusím objasňovat díky počítačové hře od jisté firmy. ;)

Podrobnosti o hře...


Marv The Miner (Digiment)

Hurá do dolu. Marv The Miner je předělávka klasické plošinovky z Atari. Tato hra prověří vaše schopnosti v 32 levelech od podlahy až ke stropu naplněných teleporty, výtahy a dalšími překážkami.

Podrobnosti o hře...


Micro Golf (Morpheme Ltd.)

Sníh ani mráz nevadí, s MicroGolfem můžete trénovat celou zimu. Čeká vás 18 jamek, možnost vyzvat na souboj až čtyři soupeře a dokonce speciální bluetooth mód.

Podrobnosti o hře...


MMV (Midlex)

Zajímavý prográmek, ale pouze pro ženy. (vibrační)

Podrobnosti o hře...


Pinball (Impossible)

Název hry Pinball mluví sám za sebe. Můžete si vybrat ze tří unikatních stolů, přičemž na jednom z nich můžete hrát až se třemi kuličkami zároveň.

Podrobnosti o hře...


Playman ShootNSplash (Mr. Goodliving)

Abyste stanuli na stupínku nejvyšším, musíte na pevné zemi prokázat své střelecké schopnosti s lukem a puškou, ve vodě na vás čeká sto metrový sprint a skoky z můstku. Zvládnete to ?

Podrobnosti o hře...


Ruska vejce (BreakPoint)

Velikonoce se blíží a tak musíte sbírat vajíčka. Čím více, tím lépe. A abyste na to nebyli sami, bude vám pomáhat Mr. Wolf. Ale pozor, vajíčka jsou křehká a budete se muset hodně soustředit.

Podrobnosti o hře...


Sex Jackpot (Looksoft)

Klasická arkádová hra jackpot. Princip je stejný jako ve svlékacím pokru.

Podrobnosti o hře...


Sim Fishing (Funmobile)

Co si jít takhle zarybařit? Projíždějte člunem a hledejte ty nejlepší místa pro rybaření. Pak vytáhněte prut a ukažte, co umíte. Hledejte místa s výskytem těch nejvzácnějších exemplářů.

Podrobnosti o hře...


The Crow (Ojom)

Hra na motivy známého filmu. Když duše zemřelého nemůže v záhrobí najít klid, tajemná vrána ji přivede zpět, aby mohla napravit spáchané bezpráví. Obdařeni nesmrtelností hledáte pomstu.

Podrobnosti o hře...


Wagons (Redboss)

Získejte nejvíce zlata do svého vagonu a přesvěčte umělou inteligenci nebo druhého hráče, že vy jste tím nejlepšim. Logická hra bantumi je zpátky v novém provedení a s mnohem lepší grafikou.

Podrobnosti o hře...


Winter sports (Digiment)

Natáhněte si kulicha a rukavice a vzhůru do sportování. Skoky na lyžích, biatlon, rychlobruslení, mód "duch" a možnost multiplayeru se už jenom třesou, abyste je okusili.

Podrobnosti o hře...


Yetisports 8 (Arvato Mobile)

Tentokrát se s Yetim dostanete do jihoemerické džungle, kde budete skákat z větve na větev. Za umělecký výkon a nalezení kamaráda tučňáčka dostanete náležité bodové ohodnocení.

Podrobnosti o hře...



Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor