Autor


Redakce
  E-shop SiemensManie v provozu!
Vydáno dne:  17.01.2006
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
z redakce

Dnes otevíráme pomyslnou slavnostní bránu, přestříháváme pomyslnou pásku a internetovému světu představujeme vlastní e-shop SiemensManie. Jak tedy na to?

Jak jsme vás již informovali minulý týden, otevírá dnešním dnem SiemensMania svůj vlastní w-obchod (webový obchod) s produkty nejen Siemens (BenQ-Siemens). Dodavatelem většiny zboží je společnost GSM Telefony, s.r.o. se sídlem v Praze, která se zavázala vyřizovat objednávky a případné reklamace (více v kontaktech). Dříve, než začnete s w-obchodem pracovat, přečtěte si prosím pozorně obchodní podmínky. I když se budeme sebelépe snažit, aby vše fungovalo jak má, může se stát, že některý zakoupený výrobek nebude plnit správně to, k čemu je přizpůsoben a konstruován a vyskytne se u něj nějaká závada. V takovém případě prosím postupujte dle reklamačního řádu.




Co tedy v e-shopu najdete?

- mobilní telefony Siemens v aktuální dostupné nabídce
- příslušenství:

1) datové kabely
2) handsfree
3) autopříslušenství
4) pouzdra
5) nabíječky
6) ostatní (vše, co se jinam nevešlo)

- paměťové karty MMC a RS MMC
- reklamní předměty SiemensManie, které se nám v brzké době rozrostou o spoustu příjemných věcí a blbinek.
- nářadí (připravujeme)
- náhradní díly (připravujeme)

Jaké máme ceny?

Ceny se snažíme dělat takové, abychom měli proč to dělat, abychom nebyli nejdražší a abyste na konkurenčních e-shopech nenašli extrémně odlišné ceny. Při maržích, jaké se pohybují v této kategorii si příliš mnoho pískat nemůžeme. Vždy se ale najde něco, co máme levnější než jinde a něco dražší než jinde. S naším dodavatelem se budeme snažit vymýšlet různé akční balíčky a omezené výhodné slevy na určitý telefon v určitém časovém období.
Kvůli rekonstrukci klubu SiemensManie, který současně s e-shopem provádíme, neposkytujeme ZATÍM slevy pro registrované členy klubu. Po dohodě s dodavatelem GSM telefony s.r.o během nejbližší doby zveřejníme členské výhody a slevy na nákup vybraného zboží v e-shopu.

Než začnete

Než začnete využívat w-obchod, nastavte si prosím své kontaktní údaje v menu pod položkou Nastavení.



Nyní jste připraveni se brouzdat po e-shopu, porovnávat ceny a případně si i něco objednat ;o). Shop najdete na adrese www.siemensmania.cz/shop, nebo na horní liště nad panelem vyhledávání. Přejeme vám hodně kvalitních výrobků bez reklamací a děkujeme za vaší podporu. Poprosíme vás o případné upozornění na chyby vzniklé s provozem w-obchodu buď na email, nebo v diskusním fóru. I po pečlivém testování se může objevit bug, který jsme přehlídli, nebo se nám neobjevil.


Redakce



Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor