Autor


Cherokee007
  Telefony BenQ E53 a T60 na živých fotografiích
Vydáno dne:  05.04.2008
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
informace

Zde na siemensmanii se objevil odkaz na BenQ E53 a T60. O BenQ T60 jsem psal dříve, proto přidám hlavně fotky. Zatímco BenQ E53 je novinkou. Otázkou je zda se nové telefony dostanou i k nám na trh.

BenQ E53

Tento telefon by měl podporovat rychlé datové přenosy, propracovaný hudební přehrávač, slot na paměťové karty microSD a 2 Mpx fotoaparát. Dále by se nám měl nabídnout TFT displej s úhlopříčkou 2 palce a vnější OLED displej. Zatím, ale všechno nasvědčuje tomu, že se model E53 do Evropy nepodívá.

BenQ T60

Jedná se o nový ultratenký model asijského výrobce s pouhými 9,5 milimetry. Jak jsem již psal telefon bude mít ve výbavě 3,2 Mpx fotoaparát, hudební pehrávač, Bluetooth 2.0 a QVGA displej. Akorát zamrzí absence EDGE. Tentokrát už na krytu najdeme 3,2 Mpx a ne jak tomu bylo na v předchozím článku.

zdroj: eprice.com.tw


Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor