clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
  SiemensMania   Rychlovky

  Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
  World of phones
 Mobile phones list
 Gigasets list
 3D simulations
 Emulators
 Manuals in pdf

  Articles
 Tips
 Modifications
 Tunings
 Informations
 Recensions
 Games and apps recensions
 Reportages
 Interviews
 From editors
 Rag

  Service
 Firmware
 Backups
 Service manuals
 Testpoints
 FAQ

  Download
 Patches
 Elfs
Nové za posledních 24 hodin Menu icons
Nové za posledních 24 hodin User menu
Nové za posledních 24 hodin Skins
 Programs
 Utilities
 Drivers

  Site
 Contests
 Authors
 Contants
 Chat
 Advert
 Changelog
 Terms

  SiemensMania Club
 Information about club SM

  Projects
 Development software
 Development accessories
 Friends of siemensmania

  Translator


  Statistics

  Autor


Siemens
  Společnost BenQ Mobile dnes zahajuje činnost
Vydáno dne:  03.10.2005
Zobrazeno celkem:  5691
Počet příspěvků v diskusi:  Zobrazit diskuzi
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 

MNICHOV, NĚMECKO, 1. října 2005 – BenQ Mobile, nová divize společnosti BenQ Corporation zcela zaměřená na bezdrátovou komunikaci, dnes zahajuje svou činnost. Po červnovém oznámení akvizice divize Mobilních telefonů společnosti Siemens firmou BenQ začíná nová společnost působit podle původního plánu, a to od 1. října 2005. Nový subjekt, jehož odhadovaný souhrnný podíl na světovém trhu je 5,2 % a který je šestý v žebříčku mezinárodních výrobců mobilních telefonů (podle výsledků za prvních šest měsíců roku 2005, zdroj: Gartner Dataquest), se chce stát jedním z vedoucích hráčů v oblasti mobilních produktů.

Výkonným ředitelem společnosti BenQ Mobile se stane Clemens J. Joos, řízení firmy přebírá Jerry Wang, výkonný viceprezident a marketingový ředitel BenQ Corp. „Jsme nadšeni z tohoto partnerství, které kombinuje silné stránky obou organizací a oběma partnerům přináší prospěch,“ uvedl Clemens J. Joos, výkonný ředitel společnosti BenQ Mobile. „Máme přes 7 000 zaměstnanců, kteří se velmi těší na vytvoření skvělé společnosti a v příštím roce na uvedení elegantních a moderních produktů na trh.“


Logo BenQ Mobile


„Synergie tohoto partnerství a nadšení zaměstnanců obou společností nám dovoluje hledět do budoucnosti s velkou hrdostí a jistotou,“ sdělil K. Y. Lee, předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti BenQ Corporation.

Nová společnost, založená v roce 2005, bude pokračovat v úspěchu svých inovativních mateřských společností. BenQ Mobile vytváří hodnoty zejména díky silnému důrazu na potřeby a přání zákazníků na celém světě. Centrála společnosti se nachází v Mnichově, firma celosvětově zaměstnává více než 7 000 lidí, kteří pracují ve výzkumu a vývoji, designu, prodeji, marketingu, v dodávacím řetězci a v odděleních služeb zákazníkům.

Touto akvizicí může BenQ zkombinovat svou silnou tradici v oblasti spotřební elektroniky, kde je vedoucím a rychle rostoucím výrobcem síťovaných digitálních produktů životního stylu, jako jsou LCD televizory, displeje, MP3 přehrávače, digitální fotoaparáty, projektory a optické paměti, s technologickými znalostmi společnosti Siemens v oblasti mobilních telefonů. Firma Siemens si na trhu vydobyla dobré jméno svým průmyslovým designem, kvalitou produktů a schopností upravit telefony dle požadavků operátorů. Vedoucí pozice této společnosti na klíčovém evropském trhu a na rostoucích trzích v Latinské Americe doplňuje silné postavení BenQ na asijských trzích, čímž se BenQ Mobile stává globální značkou. Toto partnerství také posílí postavení společnosti BenQ jako vedoucího inovátora v komunikacích, spotřební elektronice a výpočetní technice a napomůže další integraci a řešením, která si vyžaduje nová digitální éra.

Prostřednictvím licenční smlouvy může BenQ Mobile používat značku Siemens po dobu 18 měsíců. Až do roku 2006 budou obě značky existovat společně. Nová, kombinovaná značka bude představena na jaře roku 2006 a bude využívána po přechodnou dobu až pěti let.

Zdroj: tisková zpráva








  Diskuse k tématu
03.10.05 10:49  Re: Společnost BenQ Mobile dnes zahaju...   romulus Zobrazit příspěvek
03.10.05 15:18  Re: Společnost BenQ Mobile dnes zahaju...   Gwin Zobrazit příspěvek
05.10.05 13:04  Re: Společnost BenQ Mobile dnes zahaju...   Ramesses Zobrazit příspěvek
05.10.05 19:16  Re: Společnost BenQ Mobile dnes zahaju...   No aj mne sa trocha zatocila hlava ked som zbadal SG75. :nrgreen:Palio Zobrazit příspěvek
28.10.05 15:18  Re: Společnost BenQ Mobile dnes zahaju...   stano.mania Zobrazit příspěvek


Zobrazit fórum
 
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
Podrobnější podmínky.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor