Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 7:12 am Předmět: Zmena ikon u S65 FW43 - Problem |
|
|
Pokusil jsem se podle navodu zmenit ikony na sve s65 .. prvne jsem si nahral patch ktery mi zpristupnil systemove a skryte soubory .. problem je v tom ze kdyz podle navodu mam vlezt do japp/flexmenu a smazat vsechny png soubory ..tak smazat nejdou proste telefon napise nelze smazat .. V cem jeproblem ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 7:27 am Předmět: |
|
|
Ahoj vítej na SiemensManii.Asi si ten návod špatně pochopil.Nemažou se vůbec žádný obrázky.Připravíš si nový ikony a ty zkopíruješ do správné sliožky.Akorád nahrdíš soubor main fs.Pak restartuješ telefon a máš změnu hotovou.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 7:33 am Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | Ahoj vítej na SiemensManii.Asi si ten návod špatně pochopil.Nemažou se vůbec žádný obrázky.Připravíš si nový ikony a ty zkopíruješ do správné sliožky.Akorád nahrdíš soubor main fs.Pak restartuješ telefon a máš změnu hotovou.  |
V tomnavodu se pise presne toto 3. Vstupte do systému souborů (už na mobilu) - Menu - Vlastní soubory - stiskněte '1', a zvolte 'Drive 2', poté adresář Japp a FlexMenu. Z něj smažte všechny soubory *.png a soubor main.fs. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 7:34 am Předmět: |
|
|
Ty ikony umistim kam ? a do tohoflex menu hodimjen ten main.fs ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mymy pisatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 222 Bydliště: Trenčín SLOVAKIA
661.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 7:58 am Předmět: |
|
|
ministry napsal: | Ty ikony umistim kam ? a do tohoflex menu hodimjen ten main.fs ? |
Ikonky umiestis tam kde aj main.fs
a kde si nasiel ten navod? prohod sem link _________________ C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:03 am Předmět: |
|
|
Ty si pravdepodobne cital ten navod,ako sa to robi v telefone...ked mas kabel,cez MPM alebo SiMoCo nakopiruj ikony do Config/japp/FlexMenu a mas to hotove. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:11 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Ty si pravdepodobne cital ten navod,ako sa to robi v telefone...ked mas kabel,cez MPM alebo SiMoCo nakopiruj ikony do Config/japp/FlexMenu a mas to hotove. | Ted jsem to zkousel a narzilna dalsi problem V simoco se mi obevuje pouze ten disk data nevidim ty dlsi dva zkousel sem stahnout odt a ten soft mi zase nejde rozbalit ato jzem to zkousel z ruznejch mist .. ale asi nejsem jedinej kdo mel s timrozbalenim problem protoze sem nasel vic takovych narku .. takze odznova jakdocilim toho aby se mi v simoco obevily i ty dalsi disky ? Do telefonu jsem nahraval akorat patch ze secke patche pro fw43 Zobrazení všech disků a skrytých zložek v telefonu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:15 am Předmět: |
|
|
Tak si este nahraj patch Zobrazenie diskov pre PC a mas po probleme. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:24 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Tak si este nahraj patch Zobrazenie diskov pre PC a mas po probleme. | Uz tak cinim diky za hotline na icq bedasmenovi Takze dalsi krok by asi mela byt zaloha toho flex adresare ? a mas;edne tam naprat ty nove ikony ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:28 am Předmět: |
|
|
Tak uz to jede Diky vsem za rady .. Jeste jeden dotaz .. ty stare png soubory z flexmenu muzu pres simoco smaznout ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:54 am Předmět: |
|
|
ministry napsal: | Tak uz to jede Diky vsem za rady .. Jeste jeden dotaz .. ty stare png soubory z flexmenu muzu pres simoco smaznout ? |
Stare *.png soubory ??? Ja mam za to, ze puvodni menu nepotrebuje zadne *.png soubory, ze je to vsechno v souboru main.fs. Kazdopadne, ty nove tam proste nechat musis. Je taky znacen nepravdepodobne, ze by jsi am mel nejaky stary ikonky, protoze ikony se jmenujou vzdycky stejne a vetsinou se ty png prepisou. Takze NIC NEMAZ _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:55 am Předmět: |
|
|
ministry napsal: | Tak uz to jede Diky vsem za rady .. Jeste jeden dotaz .. ty stare png soubory z flexmenu muzu pres simoco smaznout ? |
já bych je nemazal,třeba je někdy budeš potřebovat,se k nim vrátit _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:57 am Předmět: |
|
|
ministry napsal: | jamaica napsal: | Ahoj vítej na SiemensManii.Asi si ten návod špatně pochopil.Nemažou se vůbec žádný obrázky.Připravíš si nový ikony a ty zkopíruješ do správné sliožky.Akorád nahrdíš soubor main fs.Pak restartuješ telefon a máš změnu hotovou.  |
V tomnavodu se pise presne toto 3. Vstupte do systému souborů (už na mobilu) - Menu - Vlastní soubory - stiskněte '1', a zvolte 'Drive 2', poté adresář Japp a FlexMenu. Z něj smažte všechny soubory *.png a soubor main.fs. |
Ty si našel ten návod co byl v článku tipy a triky pro x65,druhej díl,je to tak? _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 9:09 am Předmět: |
|
|
szkepek napsal: | ministry napsal: | Tak uz to jede Diky vsem za rady .. Jeste jeden dotaz .. ty stare png soubory z flexmenu muzu pres simoco smaznout ? |
Stare *.png soubory ??? Ja mam za to, ze puvodni menu nepotrebuje zadne *.png soubory, ze je to vsechno v souboru main.fs. Kazdopadne, ty nove tam proste nechat musis. Je taky znacen nepravdepodobne, ze by jsi am mel nejaky stary ikonky, protoze ikony se jmenujou vzdycky stejne a vetsinou se ty png prepisou. Takze NIC NEMAZ | Ja tam melakorat portalnotselected.png celkem jich bylo sest tech png souboru nechalsem je tam .. nahral tam ty ikony ktery maji ng 1b_s atd atd .. jinak kompletne adresar Flexmenu jsem odzalohoval do pc nez jsme tamcokoliv zmenil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ministry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 9:10 am Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | ministry napsal: | jamaica napsal: | Ahoj vítej na SiemensManii.Asi si ten návod špatně pochopil.Nemažou se vůbec žádný obrázky.Připravíš si nový ikony a ty zkopíruješ do správné sliožky.Akorád nahrdíš soubor main fs.Pak restartuješ telefon a máš změnu hotovou.  |
Ty si našel ten návod co byl v článku tipy a triky pro x65,druhej díl,je to tak? | Jj je to tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|