Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
web9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 10:25 pm Předmět: Problém s M65 a GPRS |
|
|
Ahoj, mam tzakovej zajímavej problém, předevčírem se mi moje M65 Rescue sama vypla, prostě z ničeho nic, jen jsem odemknul klávesnici a najekou se mi to pomalu vypínalo, ale né žeby se rovnou vypla, prostě normálně se vypla jako když zmáčknu na tlačítko. Ráno jsem to zapl a jelikož jsem zhýčkaný posílat SMS přes program OSkárek (napíšu SMS a přes GPRS se připojím na netovou bránu a odešlu) tak už mi ten prográmek neodpovídal vůbec do netu a už se ani nepřičítali data přenosů GPRS. Myslel jsem ji že je to problém u operátora (OSKAR) ale dodnes to nejde. Zkoušel jsem si nechat poslat MMS zprávu a taky mi nedošla, přišlo jen upozornění že jí mam,ale obsah už se mi stáhnout nepovedlo, napíše mi to CHYBA SÍTĚ... Nevíte někdo co s tím? žádný nastavení sem přitom neměnil prostě to z ničeho nic přestalo fungovat. Nemůže se nějak spálit ten modem nebo něco? Jinak ten telefon funguje úplně normálně, všechno krom toho GPRS.. Prosím o radu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mcroslav12 badatel

Založen: 13. 11. 2005 Příspěvky: 124 Bydliště: Slovakia-v Topolčanoch
261.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 10:30 pm Předmět: Re: Problém s M65 a GPRS |
|
|
web9 napsal: | Ahoj, mam tzakovej zajímavej problém, předevčírem se mi moje M65 Rescue sama vypla, prostě z ničeho nic, jen jsem odemknul klávesnici a najekou se mi to pomalu vypínalo, ale né žeby se rovnou vypla, prostě normálně se vypla jako když zmáčknu na tlačítko. Ráno jsem to zapl a jelikož jsem zhýčkaný posílat SMS přes program OSkárek (napíšu SMS a přes GPRS se připojím na netovou bránu a odešlu) tak už mi ten prográmek neodpovídal vůbec do netu a už se ani nepřičítali data přenosů GPRS. Myslel jsem ji že je to problém u operátora (OSKAR) ale dodnes to nejde. Zkoušel jsem si nechat poslat MMS zprávu a taky mi nedošla, přišlo jen upozornění že jí mam,ale obsah už se mi stáhnout nepovedlo, napíše mi to CHYBA SÍTĚ... Nevíte někdo co s tím? žádný nastavení sem přitom neměnil prostě to z ničeho nic přestalo fungovat. Nemůže se nějak spálit ten modem nebo něco? Jinak ten telefon funguje úplně normálně, všechno krom toho GPRS.. Prosím o radu.... |
skus prehrat cely firmware!!! _________________ Siemens C35-C35i- S55- CX65-CF75- A už mam CX75-Fw 13 original rs mmc-silicon power 256mb- dca 500 domaca vyroba
hhs 550 domaca vyroba |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 10:43 pm Předmět: |
|
|
Zkusil bych u operátora deaktivovat /aktivovat GPRS... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 11:23 pm Předmět: Re: Problém s M65 a GPRS |
|
|
web9 napsal: | Myslel jsem ji že je to problém u operátora (OSKAR) ale dodnes to nejde. Zkoušel jsem si nechat poslat MMS zprávu a taky mi nedošla, přišlo jen upozornění že jí mam,ale obsah už se mi stáhnout nepovedlo, napíše mi to CHYBA SÍTĚ... Nevíte někdo co s tím? žádný nastavení sem přitom neměnil prostě to z ničeho nic přestalo fungovat. |
Jestli máš tarif, netuším, kde je problém, jestli OSKARTU, pak je velice pravděpodobné, že jsi s kreditem pod 50,- Kč. Tehdy dobij kredit, vypni a zapni telefon a pojedeš.  _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
web9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 1:23 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem tam firmware 44, zkusil sem přehrát na 58CZ pořád nic, mám Oskara tarif 50 Naplno... Zkoušel jsem samostatně vypínat GPRS nebo i celej telefon a pořád nic...
Ještě zkoušim deaktivovat celý GPRS uoperátora a pak zase zapnout a uvidim, poslední možnost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|