Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Venca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 9:34 am Předmět: |
|
|
Problém vyřešen! Zavolal jsem na technickou podporu, kde mě předtím odkázaly na servis, teď mi poslal konfig. sms a vše funguje. Takže pro ty co mají stejný problém volejte zák. podporu ať vám pošlou konf. sms oni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 24, 2006 11:09 am Předmět: |
|
|
Také to jde na stránkách B-S, když místo České rep. zvolím Rakouské stránky a tam podporu pro produkt...Pak mi konfig. sms funguje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Di kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 12:35 pm Předmět: |
|
|
Zdravim...
...mam taky problem s mms...
Aktivovano bych mela mit vse...u operatora a konfiguracni sms taky...
Ale vecne mi to hlasi chybu zpravy...
Jo a jeste jsem se chtela zeptat, proc mi nejde pripojeni pres usb...proc mi to hlasi, ze neni zadny telefon pripojeny...melo byt automaticky, ne?
Diky...zacinam z toho silet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 1:45 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal zkus měnit v hlavičce www stránek Českou rep. na Rakousko (předtím vymaž nastavené profily v telefonu). Takhle jsem to rozchodil. Když ti někdo pošle MMS měla by ti přijít automaticky, bez toho aby si jí musela stahovat ( to vyžadoval ten můj). Nebo to zkus přes linku zák. podpory +420 2 3303 2727, ale záleží koho tam chytneš. Jeden mě poslal do servisu s tím, že je vadný firmware a druhý mi zkusil poslat konfig. sms z nějakých cizích stránek (prý lépe aktualizovaných) a ejhle ono to fungovalo. Přes české stánky jsem to zkoušel alespoň 10x a nic.S tím BT je to nadlouho, napiš co máš za BT a má-li podporu serial portu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|