clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - EF81-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

EF81-koupeno-zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Telefony na platformě BREW
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamondking napsal:
Já mám simku asi šest let a tookit mi jede v pohodě.

ONo právě zaleží také na ty bankovní operaci....u SXG se stavá že pokud na SIM máš nahranou bankovní operaci tak se proste ta mabídky T-mobilu nezobrazí

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Vlkoun
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamondking napsal:
Já mám simku asi šest let a tookit mi jede v pohodě. Nemám sice bankovní operace ale doprava, zprávy atd jedou ok. Včera jsem psal kdy bude k mání fw 34 přímo u technické podporya tohle mi poslali: ...

Razz Čekals snad něco jiného?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To co psal Diamondking moc dobre zname z technicke podpory pro SXG.
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasný...Nikdo nic neví,nikdo nic neslyšel....ale určitě to v dohledne době bude (no jo ale to je kolik? - den,mesic,rok ??? )
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to ja taky nevim, co je dohledna doba, protoze ja v case neumim koukat. Laughing
Vlkoun
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 12:05 pm    Předmět: Paměťovka Odpovědět s citátem

Tak zas jeden nasraný příspěvek.
Už někdo z vás strčil do toho mobilu paměťovku? Já dnes koupil Sandisk 512MB za krásných 685,- a ejhle....
Od té doby pokaždé když někdo volá mi nebo volám já, tak mobil po zavěšení hovoru vytuhne a za cca 30 vteřin dojde k restartu.
Když kartu zase vytáhnu, tak už to tak zůstane. To je mobil já vám povím Brick wall

Nevíte někdo co s tím?
Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytáhneš kartu a pořád ti tuhne nebo nee? Možná chyba karty, já sice kartu nemám, ale jestli ti to nedělalo to té doby, tak to může být tou kartou Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
reALTom
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to lze těžko říci, zda je to zrovna kartou. V mém kousku hnízdí 1GB a nic takového, jako restarty, na mně nezkouší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Venca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj byl občas hrozně zabržděný, vůbec se nešlo pohybovat v menu. Všimnul jsem si potom problikávající ikony paměť. karty, takže jsem ho vypnul a kartu vy.. a zasunul. Jenže při posledním zabrždění jsem ho vypnul, snahu sice měl, ale už se nezapnul. Teď čekám, až se vrátí ze servisu. Prý vyměnili zákl. desku. No uvidíme, moc dobrý pocit z toho nemám.
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta zabržděnost je naprosto normální, telefon načítá obsah karty. Mělo by to trvat nejvíc tak 5 minut

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
budik01
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 7:43 pm    Předmět: Re: Paměťovka Odpovědět s citátem

Vlkoun napsal:
Tak zas jeden nasraný příspěvek.
Už někdo z vás strčil do toho mobilu paměťovku? Já dnes koupil Sandisk 512MB za krásných 685,- a ejhle....
Od té doby pokaždé když někdo volá mi nebo volám já, tak mobil po zavěšení hovoru vytuhne a za cca 30 vteřin dojde k restartu.
Když kartu zase vytáhnu, tak už to tak zůstane. To je mobil já vám povím Brick wall

Nevíte někdo co s tím?

mam v tom telefou kingstona 512 a beha bez problemu..

Diamondking
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 03, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi nevím jak vám, ale mě při používání java aplikací(gibo sms, Jimm, oskárek) nejde t9-ka a při gibu a oskárkovi mi to nenabídne adresář telefonu. Nevíte jestli nemám něco špatně nastavené. Dost mě to irituje. Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano je to tak, v java aplikacích není (snad zatím) T9. Jak jsem již psal několikrát: přečti si chyby SXG75 je to naprosto stejné. wink
Jinak v přístupu k adresáři bude někde něco špatně v aplikaci(anebo spíše v nepodpoře konkrétního telefonu), protože např. navigační soft se na adresář z javy dostane a vytáhne si pouze kontakty s adresama.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 06, 2006 12:06 pm    Předmět: FW SVN 40 u EF81 Odpovědět s citátem

Niekto mal problemy ze sa u EF81 vybija baterka rychlo, tiez som mal ten dojem, ledva vydrzala 1,5 dna. Avsak pri vymene fw na SVN 40 je vyriesene samovolne spustanie GPRS, ktore sa nedalo ani vypnut, aspon ja som to tak mal. Teraz je to v pohode, GPRS sa spusta presne podla potrieb a pri dlhsej necinnosti sa vypne samo alebo cervenym tlacidlom, baterka uz drzi dobre. Fotografie sa stale nedaju scrolovat, aspon pribudli nahlady, to su zatial prve zistenia. T9 nepouzivam, dlhsie sms som nepisal, takze tu neviem ako sa prejavuje new fw zatial... Kebyniekto chcel, mozem omrknut nejaku funkciu...
Reich
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím jsem narazil na následující chyby FW [SW Build: KE_1433_10.0.0., Version 3.1.3.7, Language 4, HW ID 13... SVN 23]:
(1) kontakty nelze odesílat jako SMS, ale jen jako MMS, EM nebo přes BT.
(2) Psaní SMS s T9 je utrpení, při každém písmenku s diakritikou, které T9 nabídne, i když ho třeba nechceš, vyběhne zpráva, že to zmenší použitelný počet znaků, a dále nelze v načatém slovu pokračovat, protože T9 začne další slovo. Diakritiku nelze vypnout, takže musíš vypnout T9.
(3) Vlastní vizitka je zařazena na 1. místo seznamu kontaktů, takže při hledání jmen od stejného písmena (nejhůře příbuzných se stejným příjmením) se hledání zastaví na vizitce a dál to nejde.
(4) Znaky s diakritikou jsou řazeny na konec abecedy, takže při hledání v seznamech nastává chaos.
(5) SMS jsou odesílány na 1. telefon u každého kontaktu (tedy obvykle na soukromou pevnou linku), nikoli na mobil nebo alespoň na preferovaný telefon kontaktu.
(6) Předdefinované profily jsou vlivem hanebného překladu směšně pojmenovány a nelze je přejmenovat.
(7) zobrazení obrázků přiřazených ke kontaktům při příchozím hovoru na vnějším displeji je nevyzpytatelné - někdy se povede, většinou ne.
(8) stejně nevyzpytatelný je výskyt screensaveru, který se zobrazuje jen někdy, většinou ne.
(9) WAP browser hlásí "%ld kB" místo počtu přijatých kB.
(10) v profilech nelze nastavit filtrování příchozích hovorů
(11) čas a datum se tu a tam (obvykle v noci) resetuje na datum někdy v březnu 06 a na nesprávný čas. Máte-li nastavený budík, určitě zaspíte.

P.S. Čtením diskuse jsem zjistil, že někdo má už SVN 34 a dokonce 40. Jsou ty chyby v dalších verzích FW odstraněny? Jak mohu upgrade FW (nejlépe SVN 40) v Praze získat? Děkuji.

Naposledy upravil Reich dne ne červenec 09, 2006 1:19 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Telefony na platformě BREW Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Další
Strana 8 z 21

Přejdi na: