Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
indigo234 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 7:28 pm Předmět: Problém se zvukem u EL71 |
|
|
Nazdar chlapi, dneska mi přišel EL71, po nabití jsem zjištoval kde a co nastavit atd... Chtěl jsem vyzkoušet jaký má zvuk, tak jsem zavolal na infolinku a ejhle - ve sluchátku není nic slyšet . Když ale zapnu při hovoru položku handsfree, tak je to slyšet OK. Je to na reklamaci, nebo je někde něco zle nastavené ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
branoi začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
inak je to zvlastne, ale mozno z casti sposobene verziou fw 12, ze ked volam kamaratovi a zvoni mu to, znie to akoby bol handsfree, a v zapati ked zdvihne, tak uz je to normal - proste nahlas pocut ako vyzvana... ale neviem ci mi to uz prestalo robit, nevolal som mu dlhsie. a dalej je to, ze par ludi sa stazuje ze ma ticho pocuju, ale nastavit hlasitost mikrofonu som teda nikde nenasiel no a repracik je tak umiestneni, ze mi chvilu trva kym si ho nastelujem do ucha, ale snad si na to clovek zvykne tak ze uz to hned bude mat spravne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
djadam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne září 17, 2006 1:46 am Předmět: |
|
|
nho toto obdobne sa aj mne stalo ale mam phone v servise takze neviem ako to bude ked z neho vylezie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|