Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tsunamisro začátečník

Založen: 27. 12. 2005 Příspěvky: 71 Telefon: SX1Kangaroo 97.54 SMM
|
Zaslal: po červen 25, 2007 9:23 pm Předmět: Email E71 |
|
|
Existuje někde v Nastavení položka "Stahovat jen nové"?nemuzu to nikde najit - třeba je to blbej dotaz ale telefon mi stahuje veskere Emaily na mem ucte (omlouvam se ale cca 3000 emailu stahovat nechci !!!) Jinak to funguje pekne jen ale jeste jedna vec me stve - kdyz mi prijde obrazek jako priloha tak ho mobil zobrazi a kdyz si ho ulozim tak nelze otevrit jelikoz chybi nejakej program na prehrani......  _________________ Siemens SX1 Kangaroo Leather - work Fine.
Siemens SX1 White - work Fine.
Siemens SX1 Black - Dead :-(
Siemens Sx1 Ice Blue - Klasika :-) - work.
Benq-Siemens E71 with 2GB MicroSD (SD) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majs0 začátečník

61.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út červen 26, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze to ze ktore maily to ma stahovat a ktore nie sa nastavuje na serveri skadial to stahujes aspon na gmaily sa to da nastavit aby to e-mailovy klient stahoval len tie nove.  _________________ E71 FW45 + SK langpack, 1GB Kingston , Bootkey, DCA-110, HS-150 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: út červen 26, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
No, to sice jo, ale pro integrovaného E-mailového klienta jsou Nové E-maily trochu jiný pojem než pro nás !
A to takový, že pro něj jsou nové E-maily všechny maily, které ještě nebyly staženy do mobilu (tzn. že klidně už přečtené přes PC). _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HonzaA kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
No to je sice pravda, ale popřečtení a smazání mailu při příští sysnchro se serverem je našte klidně znova. Proto jsem se vrátil k PDA a přestal používat klienta v E71... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|