Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sefinko elfmaster

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 986 Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Zaslal: ne červenec 29, 2007 11:39 pm Předmět: Problem s tel. zoznamom |
|
|
Mam jeden maly problem, mam telefonne cisla na SIM karte a zaroven tie ist aj v pamäti telefonu, a ak mi niekto vola tak ako prve mi nacitava to cislo co je na sim, cize tych ludi co mam rozdelenych do skupin v pamäti telefonu mi vobec neberie a zvoni mi ked mi niekto vola stale to iste zvonenie co mam nastavene na standard... Neviete ci by to nesle vyriesit nejako inac ako vymazanim tel. cislel zo SIM karty??? _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majsi začátečník

100.32 SMM
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 4:03 pm Předmět: |
|
|
mne to robi tiez. riesil som to tak ze som na sim na koniec kazdeho cisla pridal 0. inak som to vyriesit nevedel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|