clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - E71-FW problémy

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

E71-FW problémy

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Virgilius
kolemjdoucí

46.34 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 2:20 am    Předmět: E71-FW problémy Odpovědět s citátem

Ahoj, mam problem Exclamation jak jinak Exclamation , v papui mi nechce spocitat SKEY, i kdyz jsem zadal HASH i ESN, Question Keys not found! mi napsal, drzoun, Rolling Eyes Co teď s tím, Poraďte, Pray ajť se můžu blýsknout před ženou.. Dancing jo mimochodem abych předešel spekulacim o mé neschopnosti, vyzkoušel jsem 2 verze papui a to : 111b a 079d obě už mají X85, a ESN jsem zkusil oběma způsoby dle telfonu i dle návodu Confused a pořád nic Brick wall Díky za jakoukoliv odpověď, a díky Vám co jste mi už poradily jste fajn Applause, Dál ať čte jen ten kdo má pevné nervy Hand Začlo to tím, že přestal fungovat budík, říkam si, Think softová závada, odstraním novým FW Idea , tak jsem nainstaloval 41CZ, žádná změna, Think mno tak dál, a dál až jsem nainstaloval 45 a světe div se nemá CZ. d'oh! Manželka mi řekla že ho nechce když je AN. Not talking Evil or Very Mad Skončil ve skříni a ona dostala Samsung, ten ji po 3měsících omrzel Liar , že mám dát dohromady ten Siemens. Hodnej manžel koupil GSM cables servisní kabel do USB Neutral , cd se softem Neutral a vrhnul sem se na WinSwup, ale běda Hand Is protected mi to napsalo, a dál viz Arrow Up hore..jinak už to dneska balim, je 3.45, sedim tu asi 7 hodin Dancing čau a sem celej žhavej co mi poradite Anxious
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Telefon: HTC Diamond
382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

btw. mrknul jsem do "Vyřešeno" a tam je jak čeština do v45 http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=32668 , http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=32298
a tady SKEY (sice EL71, ale mělo by to být stejné) http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=31084

Duku
uživatel roka 2008
uživatel roka 2008

Telefon: EL71v45
28.71 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obávam sa, že na E71 SKEY bez testpointu nevypočítaš. Niečo o ňom je tu a tu je najaký návod pre E71.
A bez SKEY sa zase asi nespojíš s Winswupom.
A ten budík už funguje? Možno by stačilo vymazať súbor Cache/System/alarmclock.pd, ale na to zas treba skey Mr. Green

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Virgilius
kolemjdoucí

46.34 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za jakoukoliv odpověď, koukal jsem na to co s tim dělali ti odvážlivci Shocked , to pro mě znamená konec Crying or Very sad , budík nejde ani otevřít. Jinak tedy bez rozebírání to nepůjde? Všechny linky jsou mrtvý, na tetecký poště to taky nejni. Tak prosím pošlete někdo LG04 language pack jestli sem někdo hodí link, nebo tak něco, nebo na majl [email protected] a potom postup jak ho zavedu, díky moc páni. Pray
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: