Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Virgilius kolemjdoucí
46.34 SMM
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 2:20 am Předmět: E71-FW problémy |
|
|
Ahoj, mam problem jak jinak , v papui mi nechce spocitat SKEY, i kdyz jsem zadal HASH i ESN, Keys not found! mi napsal, drzoun, Co teď s tím, Poraďte, ajť se můžu blýsknout před ženou.. jo mimochodem abych předešel spekulacim o mé neschopnosti, vyzkoušel jsem 2 verze papui a to : 111b a 079d obě už mají X85, a ESN jsem zkusil oběma způsoby dle telfonu i dle návodu a pořád nic Díky za jakoukoliv odpověď, a díky Vám co jste mi už poradily jste fajn , Dál ať čte jen ten kdo má pevné nervy Začlo to tím, že přestal fungovat budík, říkam si, softová závada, odstraním novým FW , tak jsem nainstaloval 41CZ, žádná změna, mno tak dál, a dál až jsem nainstaloval 45 a světe div se nemá CZ. Manželka mi řekla že ho nechce když je AN. Skončil ve skříni a ona dostala Samsung, ten ji po 3měsících omrzel , že mám dát dohromady ten Siemens. Hodnej manžel koupil GSM cables servisní kabel do USB , cd se softem a vrhnul sem se na WinSwup, ale běda Is protected mi to napsalo, a dál viz hore..jinak už to dneska balim, je 3.45, sedim tu asi 7 hodin čau a sem celej žhavej co mi poradite  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Založen: 18. 12. 2004 Příspěvky: 1027 Bydliště: Liptovský Mikuláš Telefon: EL71v45 28.71 SMM
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 8:29 am Předmět: |
|
|
Obávam sa, že na E71 SKEY bez testpointu nevypočítaš. Niečo o ňom je tu a tu je najaký návod pre E71.
A bez SKEY sa zase asi nespojíš s Winswupom.
A ten budík už funguje? Možno by stačilo vymazať súbor Cache/System/alarmclock.pd, ale na to zas treba skey  _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Virgilius kolemjdoucí
46.34 SMM
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
Díky za jakoukoliv odpověď, koukal jsem na to co s tim dělali ti odvážlivci , to pro mě znamená konec , budík nejde ani otevřít. Jinak tedy bez rozebírání to nepůjde? Všechny linky jsou mrtvý, na tetecký poště to taky nejni. Tak prosím pošlete někdo LG04 language pack jestli sem někdo hodí link, nebo tak něco, nebo na majl [email protected] a potom postup jak ho zavedu, díky moc páni.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|