Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vydra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 29, 2005 10:48 am Předmět: nefunguje reset (#,*, tlačítko) |
|
|
Ahoj, mám tenhle problém. Telefon začal zlobit, tak jsem úspěšně přeinstaloval FW (oficiální 12CZ), pak dal reset (#, *, OK) a dobrý. Za dva dny mi ale telefon znova spadnul, přehlál jsem znova FW (úspěšně), ale telefon nenaběhne (jen logo, pak ta zrůda se šedým zákalem a vypnul se).
Při resetu trojhmatem se nestane nic, další přehrání FW mi nedovolí kvůli slabé baterce a v nabíječce se nedobíjí. Stalo se Vám to taky? Hledal jsem to na fórech, ale nedohledal jsem nic. Diky za odpověd. Vydra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 29, 2005 11:49 am Předmět: |
|
|
tak to vidím na servis a nebo si nechat nabít baterku a někde jsem se dočetl že pak jedině fullflash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: so leden 29, 2005 1:49 pm Předmět: Re: nefunguje reset (#,*, tlačítko) |
|
|
Vydra napsal: | Ahoj, mám tenhle problém. Telefon začal zlobit, tak jsem úspěšně přeinstaloval FW (oficiální 12CZ), pak dal reset (#, *, OK) a dobrý. Za dva dny mi ale telefon znova spadnul, přehlál jsem znova FW (úspěšně), ale telefon nenaběhne (jen logo, pak ta zrůda se šedým zákalem a vypnul se).
Při resetu trojhmatem se nestane nic, další přehrání FW mi nedovolí kvůli slabé baterce a v nabíječce se nedobíjí. Stalo se Vám to taky? Hledal jsem to na fórech, ale nedohledal jsem nic. Diky za odpověd. Vydra |
J stalo. Pak jsem to chtěl znovu přehrát, ale seklo se mě to hned na začátku.
Teď mám NT v servisu. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dwwwayne začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 29, 2005 2:41 pm Předmět: |
|
|
Jo, tohle se mi přesně stalo, naštěstí jsem ho měl v záruce a tak jsem ho dal do servisu. Prý jsem měl vadnou základní desku. Takže jestli ho máš ještě v záruce, tak skoč do servisu. _________________ D520->3330->OT302->SX1 forever! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: so leden 29, 2005 4:03 pm Předmět: |
|
|
Dwwwayne napsal: | Jo, tohle se mi přesně stalo, naštěstí jsem ho měl v záruce a tak jsem ho dal do servisu. Prý jsem měl vadnou základní desku. Takže jestli ho máš ještě v záruce, tak skoč do servisu. |
Už ho v servisu mám, ale nevim, jestli mě to uznají... _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 29, 2005 10:58 pm Předmět: |
|
|
Odpovidal jsem ti uz na Symbianforu. Nevim, cos to delal za "kraviny". SX1 zadne tlacitko OK nema. Buhvi, cos mackal...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aksu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 9:13 am Předmět: SX1 nejde zapnout |
|
|
Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vydra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 12:34 pm Předmět: Diky všem |
|
|
Díky všem, zítra s tim jdu do servisu, pak se ozvu jak to dopadlo. Ješte oprava: mačkal jsem samozřejmě #, * a červené tlačítko, nevim proč jsem tak napsal OK (asi v tom stresu:-). Vydra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 5:23 pm Předmět: Re: SX1 nejde zapnout |
|
|
aksu napsal: | Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi.  |
Tak zkus taky trojhmat!!!Tohle spadnuti mi to taky uz nekolikrat udelalo!Proste reset!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aksu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 6:31 pm Předmět: Re: SX1 nejde zapnout |
|
|
Vytryol napsal: | aksu napsal: | Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi.  |
Tak zkus taky trojhmat!!!Tohle spadnuti mi to taky uz nekolikrat udelalo!Proste reset!! |
Jo mas pravdu,asi jsem to spatne mackal Vyresila by to zmena firmware?Mam verzi 12,stahuji vz.15,poznam nejaky rozdil kdyz to tam dam?Dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|