clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - !!! Obrovsky problem z GPRS !!!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

!!! Obrovsky problem z GPRS !!!
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:09 pm    Předmět: !!! Obrovsky problem z GPRS !!! Odpovědět s citátem

Predevcirem jsem si aktivoval Go Data Nonstop. Provedl jsem vsechna nastaveni jak se slusi a patri (vse fungovalo perfektne).

Ale pak nekdy okolo 21:00 najednou nic. Hlesi ze neni obsluha site (SMS a volani jdou v pohode) tak jsem to formatoval vyndaval baterku (proste vsechno mozny) a nic. A v cem je celej hacek? Nahore v Levem roku (u signalu) se mi nezobrazi ta ikonka ktera hlasi ze je aktivni GPRS... Rekl bych ze je rozbity modem (GPRS) ale vzhledem k tomu ze mi nikam nespadl ani nic takoveho tak je to temer vylouceny.

Kdo vi rady at odepise co nejdriv. Dekuji vsem

Nezvyraznuj - s pozdravom Sirus

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne stalo to iste, tiez mi islo volat aj posielat SMS, len GPRS mi neslo. Aj som naformatovala mobil a nakoniec to bolo zbytocne. Zavolala som operatorovi a po dlho presviedcani ma zacali brat vazne a zacali zistovat chybu. Chyba bola na BTS-ke tak ako som predpokladala, technici ju na druhy den restartovali a vsetko uz bolo v poriadku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
neus
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar (co nevidět tě kontaktnu ohledně toho profimailu Wink, tohle by mohl být i možný výpadek GPRS ve tvé oblasti a né chybka mobilu, né?
Každopádně troufám si říct, že porucha GPRS modulu je to poslední...

EDIT: takže už dva hlasy na možný problém sítě...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mne vubec nenapadlo. Ale kdyby byl problem v BTS tak by se to aspon pokusilo o spojeni. Jeze mne se to vubec nepokousi. Sad Spustim prohlizec a Dam normalne domovskou stranku eurotelu. Ono to napise ze se chce pripojit dam OK a Ono to napise Ze spojeni neni mozne. Neni obsluha site. Zadne pokusy o vytoceni nic.

Ale zkusim se jich zeptat.

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozri, ak sa ti to stalo z nicoho nic, ziadne zmeny si v systeme nerobil (tak ako ja) tak by som chybu v mobile hladala az v poslednom rade. Skus zavolat operatorovi a rovno im spomen BTS-ku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xarra napsal:
Pozri, ak sa ti to stalo z nicoho nic, ziadne zmeny si v systeme nerobil (tak ako ja) tak by som chybu v mobile hladala az v poslednom rade. Skus zavolat operatorovi a rovno im spomen BTS-ku.

Tak jsem jim tam volal a rekli mi ze zadne zmeny nedelali. Prej BTS funguje. Doporucili mi zejit na prodejnu at to tam otestuji (coz je problem protoze v praci jsem do 20:00) a navic (jsem z plzne) jsem to zkousel na 2 ruznych koncich mesta a nikde to nefunguje. Bojimse aby to nebyl modem protoze to byly penize v haji ... Sad ... (za data nonstop) ...

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To operator tvrdil aj mne ze nerobili ziadne zmeny a ze u nich je vsetko v poriadku. Ale nenechala som sa odbit a nakoniec uznali svoju chybu. No to ze pises, ze si to skusal na dvoch roznych miestach svedci o tom, ze chybu treba hladat inde. Este by trebalo vyskusat INU SIM kartu s aktivovanym GPRS v TVOJOM telefone. Popros nejakeho kamosa alebo niekoho...[/b]
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No prave cekam az prijde kamos a prinese svuj mobil ... jestli to nepujde na jeho tak je chyba v Sim Karte (kterou jsem do te doby nez nastala porucha nevyndaval) ... a jestli jeho nepujde na mem a ma na jeho jo tak je to chyba v Mobilu a to je pak prusvih ... Sad
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stunts napsal:
No prave cekam az prijde kamos a prinese svuj mobil ... jestli to nepujde na jeho tak je chyba v Sim Karte (kterou jsem do te doby nez nastala porucha nevyndaval) ... a jestli jeho nepujde na mem a ma na jeho jo tak je to chyba v Mobilu a to je pak prusvih ... Sad

Pokud je telefon v zaruce nevidim v tom zadny problem!Chyba site je take mozna ale pokud jsi volal na infolinku a tam popreli technickou zavadu a spojovatelka potvrdila ze mas GPRS stale zapojene chyba je na SX SIM kartu bych vyloucil!Jeste jednou bych zkusil master reset siemens konfigurator nebo prehrat FW a pak bych to poslal do siemensu pokud mas GOLDCLASS kartu mas to doma nez bys rekl svec!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytryol napsal:

Pokud je telefon v zaruce nevidim v tom zadny problem!Chyba site je take mozna ale pokud jsi volal na infolinku a tam popreli technickou zavadu a spojovatelka potvrdila ze mas GPRS stale zapojene chyba je na SX SIM kartu bych vyloucil!Jeste jednou bych zkusil master reset siemens konfigurator nebo prehrat FW a pak bych to poslal do siemensu pokud mas GOLDCLASS kartu mas to doma nez bys rekl svec!!

V zaruce ??? ... ani jsem si nopodtvrdil zarucni list ... A nechci menit FW zase z5 na originalni ... tech resetu jsem uz provedl tolik ze mne to nebavi ... a stale nevim kde muze byt problem. Ale az to zjistim tak jestli je to u operatora tak budu pozadovat nahradu skody ... A jestli u SX tak jsem v pr**** ... Sad

rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to chyba Sku*veneho eurotelu. Protoze jene simky funguji a ma nefunguje ani v jenem telefonu Sad ...
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stunts napsal:
Tak je to chyba Sku*veneho eurotelu. Protoze jene simky funguji a ma nefunguje ani v jenem telefonu Sad ...
Uz jsi to zkousel na jinych SIM?Opravdu to je SIM?Po vlozeni jine sim to bezelo?

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytryol napsal:
Stunts napsal:
Uz jsi to zkousel na jinych SIM?Opravdu to je SIM?Po vlozeni jine sim to bezelo?

Jo. Uz mi to opravili a dokonce tam byla nejaka hodne zena a i prozradila mi ze to oni udelali chybu v nastaveni. A neco mi tam podelali ...

věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holt errortel no, ale dneska si nevybereš..

http://bodysport.tk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dasa od niekal dat poslat testovacia MMS?
Oskar alebo EurotelSK

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: