Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pabloss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 6:51 pm Předmět: |
|
|
Jo v-klay psal - řádek 27 ,velikost starých dat neodpovídá velikosti nových- Ta moje flash se ti nerozběhla ani potom unlocku? Zkoušel jsi zž někdy nějakou ještě jinou cizí flash aplikovat k sobě do telefonu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukasisko čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 366 Bydliště: Opava,Žimrovice
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 8:40 am Předmět: |
|
|
Bohužel nerozběhla, zkoušel jsem ještě jednu flash a ta to přepsání IMEI jela v poho. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdenek (člen klubu SM) kolemjdoucí
 Založen: 19. 05. 2004 Příspěvky: 10 Bydliště: Brno, Nám.28.října 3, 602 00
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 07, 2005 6:16 pm Předmět: Patche pro S/ME45i fw04 |
|
|
Lukasisko: Zdenek: A hlásil V_Klay nějakou chybu?
Nehlásil V_Klay žádnou. Jenom zabzučel. _________________ S/ME45i fw04 a teď nový SXG75 fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pabloss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 08, 2005 6:22 pm Předmět: |
|
|
Tak už si vážně nevím rady. Nějak to tam fakt nechce jít. Zdenku ty máš stejný problém? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukasisko čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 366 Bydliště: Opava,Žimrovice
1261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 08, 2005 9:26 pm Předmět: Re: Patche pro S/ME45i fw04 |
|
|
Zdenek napsal: | Nehlásil V_Klay žádnou. Jenom zabzučel. |
To je divné, nechápu, proč to teda nejede, když byl V_Klay v pohodě...
Jestli máš možnost, tak to vyzkoušej jako první patch na čisté flashi a uvidíš...
Možná to koliduje s nějakým jiným patchem....i když to by zase musel V_Klay hlásit chybu, no, nevím.....zkoušej _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pabloss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 10, 2005 7:18 pm Předmět: |
|
|
Možnost bych měl ,ale i kdyby to šlo ,tak bych musel zase stejně všechny patche aplikovat od začátku. Některé už ani myslím nemám. Ale máš pravdu zkusím to ,aspoň zjistím čím to je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 10:12 pm Předmět: Re: Přesně dle obrázku |
|
|
Lukasisko napsal: | kemo napsal: | No to je přesně ten obrázek, který jsem měl na mysli.
Obrázky v telefonu mám, signál 6 BTS je od čísla 302, digitální hodiny od čísla 332.
Nějak ty patche prostě ne a ne zkombinovat.
Navíc ty poslední patche signálu a obrázku pro profil se nějak přebíjejí, takže když dám jeden zmizí druhý...
Takže souhrnem, nedaří se mi zkombinovat signál 6 BTS, standardní ukazatel signálu, digitální hodiny a ukazatel zvoleného profilu...
Díky moc Petr |
Se standardní ikonou signálu jsem nic zásadního nedělal. Pouze změnil vzhled.
(...) |
Jen kdyby se to nahodou nekomu jeste dnes hodilo (pro me je ME45(i) porad nejlepsi telefon ... jen kdyby mela ta potvora modrozub) :
Aplikace supernet patche opravdu zpusobi nevykreslovani klasickeho ukazetele signalu. Ale kdyz se metoda supernetu misto z standardniho mista volani vola az na konci metody pro ShowProfileLogo (tak, jak si to upravil Lukasicko... pravdepodobne s umyslem mit supernet s SPL a tenhle side-effect mu tak prisel rovnou), standardni ukazatel signalu se vykresli. Jen btw, kdyz tu kompatibilitu udelate obracene, tj. nejdrive se vola supernet a na jeho konci zavolate metodu SPL, tak se standardni ukazatel nevykresli ... (presne takhle jsem to delal ja, protoze jsem tohle cetl az pozdeji :-) a strasne me stvalo, ze to nefunguje ;-) ).
No nic, x45i zdar! _________________ --
Wolda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|