Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ladis2000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 6:33 pm Předmět: CX65 - jak řešit některé věci |
|
|
Jako čerstvý držitel CX65 (SW25) mám na Vás, co jste zkušenější několik dotazů. Prosím poraďtě jak to vyřešit:
1) Hlasité HF: nastavení hlasitosti pro HF je stejné s nastavením hlasitosti při HF vypnutém. Byl jsem zvyklý, že normálně mám sluchátko na maximum a HF bylo na polovinu. Teď mi to při aktivaci HF začne řvát jak blázen, protože nastavení hlasitosti je společné.
2) Nastavení hlasitosti vyzvánění: Existuje nějaká možnost změny v tom, aby bylo možno lépe nastavit úroveň hlasitosti vyzvánění? I při nejnižším stupni to stále ještě příliš řve....
3) Vyzvánění a dynam. LED v profilech: jak mohu měnit nastavení pro vyzvánění a pro d.LED pro různé profily?
4) Potvrzování doručených SMS: jak se u tohoto telefonu projevuje potvrzení o doručení SMS? Teď mi přichází potvrzovací SMS zpráva. Z mnoha důvodů se mi zdá ale praktičtější, pokud se potvrzení o doručení SMS projeví např. změnou ikony u odeslané SMS. Jednak mě to neotravuje s příchozí SMS a jednak mohu kdykoliv pohodlně zkontrolovat které SMS jsou doručeny a nemusím složitě zkoumat ke které SMS patří příchozí doručenka..... Umí to tento telefon?
5) Dynam. LED: špatně indikují stav o příchozích zprávách. Popíši situaci: Přijde nová SMS, či nastane jiná akce, která se objevuje v "doručených". D.LED začnou indikovat tento stav. Až podsud je to v pořádku. Problém ale nastává v tom, jakým způsobem se na doručené podívám. Pokud použiji lefé funkční tlačítko, vše je OK, pokud ale použiji joist. směrem doprava, obsah si prohlédnu, ten zmizí, ale po návrazu zpět D.LED stále indikují něco doručeného... a v doručených už nic není.... jediné, jak se toho zbavit je telefon vypnout a zapnout.
6) Když už jsme u toho vypínání: Potvrzování při zapínání telefonu se mi líbí (i když věřím, že to může někoho rozčilovat). Uvítal bych ale i potvrzování vypnutí....
7) Narozeniny: narozeniny z kontaktů se nesmyslně cpou do seznamu schůzek. Co je to za úlet?
8) Chybí mi poznámky k jednotlivým kontaktům, kam bych si psal úřední hodiny apod.
9) úkoly a schůzky: nějak mám pořád mezi těmito položkami hokej. Může mi někdo polopaticky vysvětlit rozdíl a kdy se co používá? Jak z kalendáře ovlivním, zda to půjde do úkolů nebo schůzek?
10) Bylo by super, kdyby byla možnost na zkratkovou klávesu zapnout/vypnout diody k plnému svícení..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
1-netusim
2-netusim
3-d.light sa da v profiloch iba zapnut alebo vypnut-jednotlive sposoby blikania sa nastavuju iba "centralne"
4-o doruceni sms moze prist iba dorucenka teda sprava
5-moze to byt chyba fw-odporucam nahrat fw43
6-neviem o tom ze by sa nejak dalo nastavit potvrdzovanie vypinania (potvrdenie zapnutia sa da vypnut)
7-da sa to nastavit v kalendari menu-6-8-show birthday (aspon na m65)
8 -jedine riesenie je pisat to do inej kolonky
9- jedno z tych dvoch sa zobrazuje v kalendari a druhe nie (schodzky sa asi zobrazuju)-ak si poznamenas udalost v kalednari tak sa ulozi medzi tie co sa v kalednari zobrazia (asi schodzky)
10- take cosi som nevidel ale dalo by sa to urobit nejakym patchom
ufff hadam som popisal fsetko 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 8:20 pm Předmět: |
|
|
2) bohužel hlasitost se jinak upravit nedá _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
Vis co, chces toho moc. Ja totiz moc dobre nechapu co ti na tech vecech vadi. Mi nic z toho nevadi, tak sorry jestli prudim _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 7:32 pm Předmět: |
|
|
Onecar napsal: | Vis co, chces toho moc. Ja totiz moc dobre nechapu co ti na tech vecech vadi. Mi nic z toho nevadi, tak sorry jestli prudim |
davam ti za pravdu !!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cino začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jako čerstvý držitel CX65 (SW25) mám na Vás, co jste zkušenější několik dotazů. Prosím poraďtě jak to vyřešit:
1) Hlasité HF: nastavení hlasitosti pro HF je stejné s nastavením hlasitosti při HF vypnutém. Byl jsem zvyklý, že normálně mám sluchátko na maximum a HF bylo na polovinu. Teď mi to při aktivaci HF začne řvát jak blázen, protože nastavení hlasitosti je společné.
2) Nastavení hlasitosti vyzvánění: Existuje nějaká možnost změny v tom, aby bylo možno lépe nastavit úroveň hlasitosti vyzvánění? I při nejnižším stupni to stále ještě příliš řve....
3) Vyzvánění a dynam. LED v profilech: jak mohu měnit nastavení pro vyzvánění a pro d.LED pro různé profily?
4) Potvrzování doručených SMS: jak se u tohoto telefonu projevuje potvrzení o doručení SMS? Teď mi přichází potvrzovací SMS zpráva. Z mnoha důvodů se mi zdá ale praktičtější, pokud se potvrzení o doručení SMS projeví např. změnou ikony u odeslané SMS. Jednak mě to neotravuje s příchozí SMS a jednak mohu kdykoliv pohodlně zkontrolovat které SMS jsou doručeny a nemusím složitě zkoumat ke které SMS patří příchozí doručenka..... Umí to tento telefon?
5) Dynam. LED: špatně indikují stav o příchozích zprávách. Popíši situaci: Přijde nová SMS, či nastane jiná akce, která se objevuje v "doručených". D.LED začnou indikovat tento stav. Až podsud je to v pořádku. Problém ale nastává v tom, jakým způsobem se na doručené podívám. Pokud použiji lefé funkční tlačítko, vše je OK, pokud ale použiji joist. směrem doprava, obsah si prohlédnu, ten zmizí, ale po návrazu zpět D.LED stále indikují něco doručeného... a v doručených už nic není.... jediné, jak se toho zbavit je telefon vypnout a zapnout.
6) Když už jsme u toho vypínání: Potvrzování při zapínání telefonu se mi líbí (i když věřím, že to může někoho rozčilovat). Uvítal bych ale i potvrzování vypnutí....
7) Narozeniny: narozeniny z kontaktů se nesmyslně cpou do seznamu schůzek. Co je to za úlet?
Chybí mi poznámky k jednotlivým kontaktům, kam bych si psal úřední hodiny apod.
9) úkoly a schůzky: nějak mám pořád mezi těmito položkami hokej. Může mi někdo polopaticky vysvětlit rozdíl a kdy se co používá? Jak z kalendáře ovlivním, zda to půjde do úkolů nebo schůzek?
10) Bylo by super, kdyby byla možnost na zkratkovou klávesu zapnout/vypnout diody k plnému svícení.....
trochu kratsie a vystiznejsie 8)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cino začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st březen 23, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
Chybí mi poznámky k jednotlivým kontaktům, kam bych si psal úřední hodiny apod.
10) Bylo by super, kdyby byla možnost na zkratkovou klávesu zapnout/vypnout diody k plnému svícení.....
trochu kratsie a vystiznejsie 8)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 9:09 am Předmět: |
|
|
RTFM  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 11:51 am Předmět: Re: CX65 - jak řešit některé věci |
|
|
1.) Tak s tím nic nenaděláš. Jedině že by pomohl nějaký systémový patch, ale o tom pochybuju.
2.) S tím nic neuděláš.
3.) To je bohužel pro všechny profily stejné. Můžeš si jenom nastavit, jestli telefon má/nemá vyzvánět nebo diody mají/nemají blikat.¨
4.) To jsem moc nepochopil. Máš zaškrtnuté tohle?:
Menu -> Zprávy -> Nast. zpráv -> Nastavení SMS -> SMS profily -> [u zaškrtnutého dát Změnit] -> Stav - zpráva [×]
Doručenka pak přijde jako SMS a ne jako 2-sekundové potvrzení na displej. Zobrazí čas odeslání, doručení, číslo příjemce a stav zprávy.
5.) Aha, no jo, toho jsem si nevšiml. Budeš se na to holt muset dívat přes levé kontextové tlačítko.
6.) To mě taky napadlo, ale na to beztak neexistuje ani patch (ale nevyvracím to - nepatchuju totiž).
7.) Mně to naopak připadá praktické. Chceš se podívat, co máš naplánovaného a hned vidíš, že třeba Máňa má narozky. I když ne každý má stejný názor.
8.) No jo no, nedá se nic dělat. To se dá třeba ale obejít přes ID WV-uživatele apod.
9.) Hmm, já používám jenom schůzky a úkoly nepotřebuju. U nich si ale můžeš nastavit prioritu a stav (vyřízeno/nevyřízeno), jinak je to stejné.
10.) Zapnout/vypnout diody k plnému svícení? Hmm, taková parádička tu není, ale na hotkey si můžeš nastavit nastavení intenzity podsvícení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|