clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX65 - jak řešit některé věci

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX65 - jak řešit některé věci

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ladis2000
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 22, 2005 6:33 pm    Post subject: CX65 - jak řešit některé věci Reply with quote

Jako čerstvý držitel CX65 (SW25) mám na Vás, co jste zkušenější několik dotazů. Prosím poraďtě jak to vyřešit:

1) Hlasité HF: nastavení hlasitosti pro HF je stejné s nastavením hlasitosti při HF vypnutém. Byl jsem zvyklý, že normálně mám sluchátko na maximum a HF bylo na polovinu. Teď mi to při aktivaci HF začne řvát jak blázen, protože nastavení hlasitosti je společné.

2) Nastavení hlasitosti vyzvánění: Existuje nějaká možnost změny v tom, aby bylo možno lépe nastavit úroveň hlasitosti vyzvánění? I při nejnižším stupni to stále ještě příliš řve....

3) Vyzvánění a dynam. LED v profilech: jak mohu měnit nastavení pro vyzvánění a pro d.LED pro různé profily?

4) Potvrzování doručených SMS: jak se u tohoto telefonu projevuje potvrzení o doručení SMS? Teď mi přichází potvrzovací SMS zpráva. Z mnoha důvodů se mi zdá ale praktičtější, pokud se potvrzení o doručení SMS projeví např. změnou ikony u odeslané SMS. Jednak mě to neotravuje s příchozí SMS a jednak mohu kdykoliv pohodlně zkontrolovat které SMS jsou doručeny a nemusím složitě zkoumat ke které SMS patří příchozí doručenka..... Umí to tento telefon?

5) Dynam. LED: špatně indikují stav o příchozích zprávách. Popíši situaci: Přijde nová SMS, či nastane jiná akce, která se objevuje v "doručených". D.LED začnou indikovat tento stav. Až podsud je to v pořádku. Problém ale nastává v tom, jakým způsobem se na doručené podívám. Pokud použiji lefé funkční tlačítko, vše je OK, pokud ale použiji joist. směrem doprava, obsah si prohlédnu, ten zmizí, ale po návrazu zpět D.LED stále indikují něco doručeného... a v doručených už nic není.... jediné, jak se toho zbavit je telefon vypnout a zapnout.

6) Když už jsme u toho vypínání: Potvrzování při zapínání telefonu se mi líbí (i když věřím, že to může někoho rozčilovat). Uvítal bych ale i potvrzování vypnutí....

7) Narozeniny: narozeniny z kontaktů se nesmyslně cpou do seznamu schůzek. Co je to za úlet?

8) Chybí mi poznámky k jednotlivým kontaktům, kam bych si psal úřední hodiny apod.

9) úkoly a schůzky: nějak mám pořád mezi těmito položkami hokej. Může mi někdo polopaticky vysvětlit rozdíl a kdy se co používá? Jak z kalendáře ovlivním, zda to půjde do úkolů nebo schůzek?

10) Bylo by super, kdyby byla možnost na zkratkovou klávesu zapnout/vypnout diody k plnému svícení.....
Back to top
View user's profile Send private message
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 22, 2005 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

1-netusim
2-netusim
3-d.light sa da v profiloch iba zapnut alebo vypnut-jednotlive sposoby blikania sa nastavuju iba "centralne"
4-o doruceni sms moze prist iba dorucenka teda sprava
5-moze to byt chyba fw-odporucam nahrat fw43
6-neviem o tom ze by sa nejak dalo nastavit potvrdzovanie vypinania (potvrdenie zapnutia sa da vypnut)
7-da sa to nastavit v kalendari menu-6-8-show birthday (aspon na m65)
8 -jedine riesenie je pisat to do inej kolonky
9- jedno z tych dvoch sa zobrazuje v kalendari a druhe nie (schodzky sa asi zobrazuju)-ak si poznamenas udalost v kalednari tak sa ulozi medzi tie co sa v kalednari zobrazia (asi schodzky)
10- take cosi som nevidel ale dalo by sa to urobit nejakym patchom
ufff hadam som popisal fsetko 8)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Mar 22, 2005 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

2) bohužel hlasitost se jinak upravit nedá
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

Vis co, chces toho moc. Ja totiz moc dobre nechapu co ti na tech vecech vadi. Mi nic z toho nevadi, tak sorry jestli prudim

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:32 pm    Post subject: Reply with quote

Onecar wrote:
Vis co, chces toho moc. Ja totiz moc dobre nechapu co ti na tech vecech vadi. Mi nic z toho nevadi, tak sorry jestli prudim

davam ti za pravdu !!!

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
cino
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:39 pm    Post subject: Reply with quote

Jako čerstvý držitel CX65 (SW25) mám na Vás, co jste zkušenější několik dotazů. Prosím poraďtě jak to vyřešit:

1) Hlasité HF: nastavení hlasitosti pro HF je stejné s nastavením hlasitosti při HF vypnutém. Byl jsem zvyklý, že normálně mám sluchátko na maximum a HF bylo na polovinu. Teď mi to při aktivaci HF začne řvát jak blázen, protože nastavení hlasitosti je společné.

2) Nastavení hlasitosti vyzvánění: Existuje nějaká možnost změny v tom, aby bylo možno lépe nastavit úroveň hlasitosti vyzvánění? I při nejnižším stupni to stále ještě příliš řve....

3) Vyzvánění a dynam. LED v profilech: jak mohu měnit nastavení pro vyzvánění a pro d.LED pro různé profily?

4) Potvrzování doručených SMS: jak se u tohoto telefonu projevuje potvrzení o doručení SMS? Teď mi přichází potvrzovací SMS zpráva. Z mnoha důvodů se mi zdá ale praktičtější, pokud se potvrzení o doručení SMS projeví např. změnou ikony u odeslané SMS. Jednak mě to neotravuje s příchozí SMS a jednak mohu kdykoliv pohodlně zkontrolovat které SMS jsou doručeny a nemusím složitě zkoumat ke které SMS patří příchozí doručenka..... Umí to tento telefon?

5) Dynam. LED: špatně indikují stav o příchozích zprávách. Popíši situaci: Přijde nová SMS, či nastane jiná akce, která se objevuje v "doručených". D.LED začnou indikovat tento stav. Až podsud je to v pořádku. Problém ale nastává v tom, jakým způsobem se na doručené podívám. Pokud použiji lefé funkční tlačítko, vše je OK, pokud ale použiji joist. směrem doprava, obsah si prohlédnu, ten zmizí, ale po návrazu zpět D.LED stále indikují něco doručeného... a v doručených už nic není.... jediné, jak se toho zbavit je telefon vypnout a zapnout.

6) Když už jsme u toho vypínání: Potvrzování při zapínání telefonu se mi líbí (i když věřím, že to může někoho rozčilovat). Uvítal bych ale i potvrzování vypnutí....

7) Narozeniny: narozeniny z kontaktů se nesmyslně cpou do seznamu schůzek. Co je to za úlet?

Chybí mi poznámky k jednotlivým kontaktům, kam bych si psal úřední hodiny apod.

9) úkoly a schůzky: nějak mám pořád mezi těmito položkami hokej. Může mi někdo polopaticky vysvětlit rozdíl a kdy se co používá? Jak z kalendáře ovlivním, zda to půjde do úkolů nebo schůzek?

10) Bylo by super, kdyby byla možnost na zkratkovou klávesu zapnout/vypnout diody k plnému svícení.....

trochu kratsie a vystiznejsie Laughing 8) Think
Back to top
cino
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

Chybí mi poznámky k jednotlivým kontaktům, kam bych si psal úřední hodiny apod.

trochu kratsie a vystiznejsie Laughing 8) Think
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:09 am    Post subject: Reply with quote

RTFM Rolling Eyes
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 11:51 am    Post subject: Re: CX65 - jak řešit některé věci Reply with quote

1.) Tak s tím nic nenaděláš. Jedině že by pomohl nějaký systémový patch, ale o tom pochybuju.

2.) S tím nic neuděláš.

3.) To je bohužel pro všechny profily stejné. Můžeš si jenom nastavit, jestli telefon má/nemá vyzvánět nebo diody mají/nemají blikat.¨

4.) To jsem moc nepochopil. Máš zaškrtnuté tohle?:
Menu -> Zprávy -> Nast. zpráv -> Nastavení SMS -> SMS profily -> [u zaškrtnutého dát Změnit] -> Stav - zpráva [×]
Doručenka pak přijde jako SMS a ne jako 2-sekundové potvrzení na displej. Zobrazí čas odeslání, doručení, číslo příjemce a stav zprávy.

5.) Aha, no jo, toho jsem si nevšiml. Budeš se na to holt muset dívat přes levé kontextové tlačítko.

6.) To mě taky napadlo, ale na to beztak neexistuje ani patch (ale nevyvracím to - nepatchuju totiž).

7.) Mně to naopak připadá praktické. Chceš se podívat, co máš naplánovaného a hned vidíš, že třeba Máňa má narozky. I když ne každý má stejný názor.

8.) No jo no, nedá se nic dělat. To se dá třeba ale obejít přes ID WV-uživatele apod.

9.) Hmm, já používám jenom schůzky a úkoly nepotřebuju. U nich si ale můžeš nastavit prioritu a stav (vyřízeno/nevyřízeno), jinak je to stejné.

10.) Zapnout/vypnout diody k plnému svícení? Hmm, taková parádička tu není, ale na hotkey si můžeš nastavit nastavení intenzity podsvícení.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum