Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt září 08, 2005 8:55 am Předmět: Re: foceni |
|
|
XXX napsal: | Tahle upravena verze mi blbne, kdyz chci poslat fotku. Vyfotim fotku, chci odeslat a bud se odesle, vrati se na seznam kontaktu a tvari se jako, ze sem online, ikdyz nejsem a nikdo mi nemuze psat, nebo se odesle a pak se ani nevrati na seznam kontaktu. Nedela vam to taky?  |
Co já jsem zkoušel, tak mi taky ta verze toho rusáka dělala problémy s focením, ovšem mě to nechtělo ani pustit k focení, takže jsem mohl fotit jen pomocí ### a pak soubor posílat normálně.
S tím já nic neudělám. Není to českým překladem.
EDIT: Mé tajné zdroje uvádí, že 12.9.2005 má vyjít oficiální verze se smajlíkama! _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: čt září 08, 2005 11:07 am Předmět: Re: foceni |
|
|
Ricky napsal: | XXX napsal: | Tahle upravena verze mi blbne, kdyz chci poslat fotku. Vyfotim fotku, chci odeslat a bud se odesle, vrati se na seznam kontaktu a tvari se jako, ze sem online, ikdyz nejsem a nikdo mi nemuze psat, nebo se odesle a pak se ani nevrati na seznam kontaktu. Nedela vam to taky?  |
Co já jsem zkoušel, tak mi taky ta verze toho rusáka dělala problémy s focením, ovšem mě to nechtělo ani pustit k focení, takže jsem mohl fotit jen pomocí ### a pak soubor posílat normálně.
EDIT: Mé tajné zdroje uvádí, že 12.9.2005 má vyjít oficiální verze se smajlíkama! |
Ale to ja chapu Ricky, dyt te neobvinuju Jenom to ma proste svy mouchy. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Zaslal: čt září 08, 2005 2:31 pm Předmět: Re: foceni |
|
|
XXX napsal: | Ricky napsal: | XXX napsal: | Tahle upravena verze mi blbne, kdyz chci poslat fotku. Vyfotim fotku, chci odeslat a bud se odesle, vrati se na seznam kontaktu a tvari se jako, ze sem online, ikdyz nejsem a nikdo mi nemuze psat, nebo se odesle a pak se ani nevrati na seznam kontaktu. Nedela vam to taky?  |
EDIT: Mé tajné zdroje uvádí, že 12.9.2005 má vyjít oficiální verze se smajlíkama! |
Ale to ja chapu Ricky, dyt te neobvinuju Jenom to ma proste svy mouchy. |
těch much není tak moc..... _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hynal badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
Tak uz sme se konecne dockali smajliku i v oficialni verzi
Je jich tam 32 a sou takovy malinky
Co je na tom dobry, tak ze si muzete v menu vybrat jakyho vlozit.
A nezapomelo se ani na Mr. Greena  _________________ Please God, let my soul burn in the Hell.
M65 Rescue - FW50 +patche  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 9:53 pm Předmět: |
|
|
Hynal napsal: | Tak uz sme se konecne dockali smajliku i v oficialni verzi
A nezapomelo se ani na Mr. Greena  |
jooj, keby si dal este link, bol by som ti povdacny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 9:33 am Předmět: |
|
|
Hynal napsal: | Tak uz sme se konecne dockali smajliku i v oficialni verzi
A nezapomelo se ani na Mr. Greena  |
Ten link bych taky uvital. Na oficialnich strankach neni o nove verzi ani zminka. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

Založen: 12. 11. 2004 Příspěvky: 1193 Bydliště: jižní morava
7892.64 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 11:50 am Předmět: NOVY JIMM ZDE: |
|
|
tady to mate:
novy JIMM 4,1 se smajlikama
a jsou tam i popsani a prehlednejsi  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 12:37 pm Předmět: Re: NOVY JIMM ZDE: |
|
|
to vazne kazdymu jde jen o ty nesmyslny smajliky??? )
jaky jiny vylepseni sou tam? koukam ze je to cvs verze a ze sou tam nejaky neprelozeny veci..nejen neprelozeny,ale ev.pracovni nazvy,pac to neni ang,ale buh vi jaka zkratka.. _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 1:46 pm Předmět: Re: NOVY JIMM ZDE: |
|
|
zdatan napsal: |
jaky jiny vylepseni sou tam? koukam ze je to cvs verze a ze sou tam nejaky neprelozeny veci..nejen neprelozeny,ale ev.pracovni nazvy,pac to neni ang,ale buh vi jaka zkratka.. |
No tak me osobne o smajliky de. Kdyz si pisu s nekym kdo je na pc, tak mi do zprav laduje smajliky a ja nevim o co de, kdyz to nejsou ty nejzakladnejsi typu " " apod.
Ale na tehle "nove" verzi me mrzi to, ze neni urcite oficialni. Preklad je vazne divnej a navic neumoznuje posilani souboru a fotek (ikdyz me osobne ta rickyho verze delala problemy pri posilani souboru a fotek). Kdyby tak sla kombinace rickyho upravene verze, kde ty smajliky nejsou zrovna nejlepsi a tehle, kde jsou zase dobry jenom smajliky Ricky proto otazka. Kdy bude nova verze s vylepsenyma smajlikama jaks psal na strankach?  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Naposledy upravil XXX dne út září 13, 2005 1:51 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

Založen: 12. 11. 2004 Příspěvky: 1193 Bydliště: jižní morava
7892.64 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 1:50 pm Předmět: Re: NOVY JIMM ZDE: |
|
|
XXX napsal: | zdatan napsal: |
jaky jiny vylepseni sou tam? koukam ze je to cvs verze a ze sou tam nejaky neprelozeny veci..nejen neprelozeny,ale ev.pracovni nazvy,pac to neni ang,ale buh vi jaka zkratka.. |
No tak me osobne o smajliky de. Kdyz si pisu s nekym kdo je na pc, tak mi do zprav laduje smajliky a ja nevim o co de, kdyz to nejsou ty nejzakladnejsi typu " " apod.
Ale na tehle "nove" verzi me mrzi to, ze neni urcite oficialni. Preklad je vazne divnej a navic neumoznuje posilani souboru a fotek. Kdyby tak sla kombinace rickyho upravene verze, kde ty smajliky nejsou zrovna nejlepsi a tehle, kde jsou zase dobry jenom smajliky  |
jo to jsem zapomel napsat ze tam nejde to posilani souboru,HYNAL me na to upozornoval
ale jinak ty smajliky jsou tady mnohem lepsi -- jsou prehlednejsi _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hynal badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 1:53 pm Předmět: Re: NOVY JIMM ZDE: |
|
|
zdatan napsal: |
zadtan: jo, me teda o ty smajliky de hodne Mam je proste rad
Abysem to uvedl ale na pravou miru! Jimm je opensource a jeho AKTUALNI zdrojaky najdete na http://cvs.sourceforge.net/viewcvs.py/jimm/
Tudiz, kdyz sem napsal, ze sou smajlici v oficialni verzi, myslel sem tim ze sou uz implementovany ve zdrojovem kodu jimma na sourceforge. Nemyslel sem tim, ze uz je vydana oficialne verze 4.1
Ta verze na kterou odkazuje sidbin, tak to je CVS ze vcerejska(SIEMENS2 bez modulu FILE) s vymenenejma ikonama. Kdyz sem to kompiloval, dal sem tam schvalne 4.1cvs, aby to bylo jasny....
Kdo nevi co znamena CVS, at si to zjisti
Jinak strucny novinky:
Smajlici , Graficky propracovanejsi contactlist, moznost nahlednuti do diskuze pri psani zpravy, .... _________________ Please God, let my soul burn in the Hell.
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
Co je tohle zase za blábol  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hynal badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 12:50 pm Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | Co je tohle zase za blábol  |
Jakej blabol, ne neumim asi moc vysvetlovat  _________________ Please God, let my soul burn in the Hell.
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
Miniporovnanie Jimm 0,41 a Jimm Ricky Gold edition 0.5.1
Jimm 0,41
klady:
da sa pocas pisania odpovede prezret diskusiu
prepracovana grafika (tienovanie,...)
ukladanie do historie
zapory:
na displej vojde iba 8 kontaktov
divne priradenie smajlov (napr. ; - ( = : ' ( )
Jimm Ricky Gold edition 0.5.1
klady:
veeeeeelmi vela smajlov
9 kontaktov v zozname
zapory:
(u mna) obcasne zdvojenie kontaktov
=> keby presiel cez facelift od Rickyho, bola by to uplne super verzia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
beardie napsal: |
=> keby presiel cez facelift od Rickyho, bola by to uplne super verzia |
heh diky za porovnavani. No když jsou k dispozici zdrojáky, tak by teoreticky neměl být problém to upravit (pořadí smajlíků, jejich kódy, obrázky)... Až bude čas, zkusím se na to mrknout...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|