View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
VIRUSak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:52 pm Post subject: Problém s FW43 aneb kdo mi pomůže tak thx. |
|
|
Mám CX65 a FW43, nyní bez patchů. Když si zapnu foťák, tak po cca. 2 sekundách se mi začne hodně rozmazávat obraz a při malým pohybu neudělám kvalitní fotku. Druhej problém je s pozadím kdy ze začátku po nahrání FW mi naskočí a při další změně taky. Ale jakmile chci po druhý změnit pozadí, tak mi zmizí a naběhne až když si restartnu mobila. A do třetice všeho dobrého když nahrávám zvuk tak mi místo času nahrávání píše různé hieroglify. Nevím co s tím a starší FW se mi tam moc nechce dávát, protože FW43 má dost patchů a skvěle pod tim fachaj 3D hry. Díky za rady |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:09 pm Post subject: |
|
|
no, ja bejt tebou tak si ho tam hodim znova. mozna to nepomuze, ale ja bych to tak udelal _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
VIRUSak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
No jo to jsem udělal. Už jsem ho tam nahrával asi 5x. Naposledy před chvilí a už jsem tam necpal žádný patche a dělá to pořád. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|