Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ivohoe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 7:38 pm Předmět: Ubývání velikosti paměti |
|
|
Mám jeden dotaz (včera mi došel SX1 a ještě to s ním moc neumím ,ale už řeším jeden problém.Nahraji něco (MP3,video,foto apod.) do interní paměti a poté co to opětovně vymažu,tak mám méně paměti k dispozici než předtím.Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit?
PS:Paměťová karta mi ještě nedorazila,tak proto používám zatím jen interní paměť |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:18 am Předmět: Re: Ubývání velikosti paměti |
|
|
Ivohoe napsal: | Mám jeden dotaz (včera mi došel SX1 a ještě to s ním moc neumím ,ale už řeším jeden problém.Nahraji něco (MP3,video,foto apod.) do interní paměti a poté co to opětovně vymažu,tak mám méně paměti k dispozici než předtím.Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit?
PS:Paměťová karta mi ještě nedorazila,tak proto používám zatím jen interní paměť |
hmm_je to stejny jev jako u ostatnich siemensu
dyz to tam kopirujes_tak se to kopiruje do docasneho souboru (tempu) a ten, pokud spadne kopirovani, tam zustane viset (v pameti), ale nikde ho neuvidix, ze tam je (krom vypisu velikosti pameti) =P~ _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ralok kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:22 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem stejný problém, nainstaluj si do telefonu program SeleQ, přes ten se dostaneš do systému, tak jako v PC do Windowsů a tam to smažeš, pozor ale maž jen to, čim si jsi jistý. A třeba pak dej vědět, jestli se Ti to povedlo. Kdybys nenašel nikde SeleQ, můžu Ti ho zaslat mailem. Můj je [email protected] fungují Ti mms? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:53 pm Předmět: |
|
|
ralok napsal: | Měl jsem stejný problém, nainstaluj si do telefonu program SeleQ, přes ten se dostaneš do systému, tak jako v PC do Windowsů a tam to smažeš, pozor ale maž jen to, čim si jsi jistý. A třeba pak dej vědět, jestli se Ti to povedlo. Kdybys nenašel nikde SeleQ, můžu Ti ho zaslat mailem. Můj je [email protected] fungují Ti mms? |
aby jsi mel snazsi hledani_tady jeden odkazek na SeleQ  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|