Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rRici kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 10:31 pm Předmět: par otazek |
|
|
Potrebuji novy mobil a libi se mi SX1. Mam par dotazu:
-je mozne pouzit mp3 jako vyzvaneci tony a je mozne ke kazde osobe v seznamu priradit jinou mp3? (manzelcina motorola to umi)
- jak je to s prehravanim MP3 - je mozne nahrat na kartu nekolik adresaru s ruznymi cd a pak si proste vybrat ktere cd( adresar) chci poslouchat?
-jak je to s hranim her-kdyz se treba pri hre summer games 2004 mackaji na klasickem telefonu tlacitka 1,2,3,5 tak u SX1 proste musim pouzivat tu netradicni bocni klavesnici nebo jde pouzivat joystick a nebo snad dokonce lze nadefinovat ty klavesy pod displejem tak aby byly pouzitelne misto cislic ve hrach?
-jde mp3 a radio poustet hlasite na reproduktor v telefonu nebo jen do sluchatek? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 10:59 pm Předmět: Re: par otazek |
|
|
Odpovědi:
-neumí!Ale mobil mé manželky také umí volat když se mi to nejmíň hodí.Tak že bych to asi neřešil.Midy a Mmf jsou také krásné.
-adresářů můžeš mít dle libosti a kapacitě.Jen Ti je hodí všechny najednou.Nebo si vlezeš do adresáře a pustíš si jednotlivou,dle libosti a chuti
-hry?Pokud jsou náročné na stisky tlačítek(rychlost,intensita a pod.),upouštím od nich.Myslím si že to nestojí za to ji brzy měnit
-mp3 i FM lze do repro.Ale upozorňuji Tě,že zvuk je zvuk.V HF si opravdu užiješ.Jde o velmi kvalitní a zdařilý zvuk:-)))V repro bych to nekazil.
Tento MT je velice zdařilý a doporučuji ho.Již dlouho jsem něco takového hledal.Vystřídal jsem M35,MT50,S55 a tento je vítěz(doufám).
Ahoj,zdraví Michael. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|