View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
p+m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:31 pm Post subject: CX 65 nelze zapnout! |
|
|
Mam CX65 a nelze ho zapnout. Po stisknuti tlacitka ZAPNOUT displej jemne blikne( osvetleni NE) a pipne. Chtela jsem vytahnout sim a po zpetnem zasunuti ho uz nejde zapnout!Nenabiji, pres servisni kabel ho nelze detekovat ani prehrat firmware. Dvakrat se mi podarilo po dlouhem drzeni tlacitka telefon zapnout a pak se hned vypnul. Batrie dobra! MOOOOOOOOOOOC Vas prosim o pomoc predem dekuji!  |
|
Back to top |
|
 |
Maceman pisatel

Joined: 05 Nov 2005 Posts: 230 Location: doma Phone: 736735877 687.40 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:40 pm Post subject: Re: CX 65 nelze zapnout! |
|
|
p+m wrote: |
Mam CX65 a nelze ho zapnout. Po stisknuti tlacitka ZAPNOUT displej jemne blikne( osvetleni NE) a pipne. Chtela jsem vytahnout sim a po zpetnem zasunuti ho uz nejde zapnout!Nenabiji, pres servisni kabel ho nelze detekovat ani prehrat firmware. Dvakrat se mi podarilo po dlouhem drzeni tlacitka telefon zapnout a pak se hned vypnul. Batrie dobra! MOOOOOOOOOOOC Vas prosim o pomoc predem dekuji!  | stalo se mi neco podobneho na siemensu C55 .jak se stalo ze prestal fungovat??? _________________
HTC Desire
SE P990i
|
|
Back to top |
|
 |
Pajas pisatel

Joined: 18 Jun 2004 Posts: 266 Location: nejpěknější dědina ŽELETICE
771.24 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:04 pm Post subject: |
|
|
No a spoji se ti z necim V_klay,Freia? |
|
Back to top |
|
 |
p+m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:43 pm Post subject: |
|
|
Ne nespoji se vubec s nicim!  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:44 pm Post subject: |
|
|
Oprava by bola moc zlozita a nie je iste,ci by sa podarila,ci to nie je aj HW.Ak mas telefon v zaruke,chod ho reklamovat,povedz,ze nejde zapnut.Po vytiahnuti a vlozeni SIM sa takato porucha nesmie stat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:50 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Oprava by bola moc zlozita a nie je iste,ci by sa podarila,ci to nie je aj HW.Ak mas telefon v zaruke,chod ho reklamovat,povedz,ze nejde zapnut.Po vytiahnuti a vlozeni SIM sa takato porucha nesmie stat. |
Suhlas... Taketo priznaky sa prejavuju napriklad pri poskodenej EEPROM alebo tak... Urcite nie po vytiahnuti SIM... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|