View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fanny911 věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 7:18 pm Post subject: A70 - vadny? |
|
|
Babicce jsme koupili na lonske vanoce nokii 3410 - 3x relkamovana pro stejnou zavadu (nenabijela). Protoze to byl mobil kupovany k tehdejsi akci (za 2999 kc byl kredit 2998 kc a mobil za 1 kc) bylo to u operatora T-mobile. Pak dali na vyber - bud dostanu 1 kc a muzu jit do haje nebo at si vyberu jiny mobil, vzal jsem A70 - babicka nepotrebuje mms... a dalsi kravinky. Ale ten mobil ma uz cca 6 mesicu. Doted v pohode ale ten mobil se vypina. Budu tam muset jit znovu na reklamaci, taky baterka vydrzi jen asi 2 dny pouzivani... zda se mi ze t-mobile prodava nejake zmetky mobily... je to normalni? fakt bych nerad stravil reklamovanim zase pul roku tak jako s 3410. Da se to nejak urychlit ty reklamace? proc tohle dela jeno t-mobile? od oskara ma nase rodina asi 4 mobily a zadny problem. jen ten t-mobile. |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:05 pm Post subject: |
|
|
1.: tyjo urychlit to nejde pac na reklamaci ma firma 30 dni a je jen na ni jestli ti to vrati za 14 nebo za 30 i kdyz to maji treba uz 10. den opraveny...
2.:nejlepsi co muzes udelat pro to aby jsi nemel problem s T-mobilem je prejit k oskarovi nebo eurotelu  _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|