Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vmamut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 12:03 pm Předmět: Vážné varovaní !!! |
|
|
Chtěl bych všechny upozornit na chování inet obchodu "Hurá mobil" konkrétně na osobu p.Dědka.V této prodejně jsem jsi zakoupil Easy HF Siemens 700,sada mě 1 rok dobře sloužila,potom se porouchala a já jsem se jí jal reklamovat.Jaké však bylo moje překvapení že reklamace nebyla kladně vyřízena z důvodu ,že na výrobku je číslice 600,po mé námitce že jsem výrobek koupil v této prodejně a mám na to patřičné doklady mě bylo naznačeno ,že jsem hlupák a označení výrobku jsem si nezlontroloval,takže mám smůlu.Pikantní je že výrobek s označením 600 jsem na celém netu nenašel. [/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 12:06 pm Předmět: Re: Vážné varovaní !!! |
|
|
vmamut napsal: | Chtěl bych všechny upozornit na chování inet obchodu "Hurá mobil" konkrétně na osobu p.Dědka.V této prodejně jsem jsi zakoupil Easy HF Siemens 700,sada mě 1 rok dobře sloužila,potom se porouchala a já jsem se jí jal reklamovat.Jaké však bylo moje překvapení že reklamace nebyla kladně vyřízena z důvodu ,že na výrobku je číslice 600,po mé námitce že jsem výrobek koupil v této prodejně a mám na to patřičné doklady mě bylo naznačeno ,že jsem hlupák a označení výrobku jsem si nezlontroloval,takže mám smůlu.Pikantní je že výrobek s označením 600 jsem na celém netu nenašel. [/b] | hm tak v tom pripade me napada jen jedina vec... koupil sis neorigos HF ktere oni vzdavali ya origos...proste si se stal obeti podvodu...dekujeme ya upozorneni _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mates.75 všeználek

Založen: 26. 10. 2005 Příspěvky: 675 Bydliště: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 1:26 pm Předmět: |
|
|
Dik za upozorneni,nekdy se to stane,ale je to teda sila,ale myslim,ze do tehle sekce nepatri,spise do Ostatní..Ale dik.. _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|