View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pizzmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 8:46 pm Post subject: EL 71 (vypíná při Java hře) |
|
|
Ahoj všichni Siemensáci. Nedávno se mi dostal do ruky EL71. Používám ho už nějaký ten týden a zatím šlape víceméně bez potíží. Dotyčná osoba, která mi tel. prodala poslala v balení taky kabel a u originálního CD bylo ještě druhé, které obsahovalo různé patche a kody telefonu s loadery pro vklay. Zřejmě už byl telefon někdy patchovan. Já jsem si do něj nahrál hru Slide-a-lama. Mám ale takový problémek, kdykoli tuhle hru začnu hrát, vždy po nějaké chvíly telefon pípne a vypne se. Dělá to jen tahle hra. Zkoušel jsem už všelijaké verze téhle hry a fakticky to dělali všechny. Ostatní hry které jsem zkoušel normálně šlapaly. Netušíte někdo, co to může být? Ještě mám dotaz, jak poznám, jestli je ten kabel, který byl přidán k telefonu servisní? Díky předem za odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
Rhapsomanijak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 4:43 pm Post subject: |
|
|
Ja mam E71 a stava se mi totez jen se mi to stava u 3D her mozna to bude tim ze ty hry nebudou primo pro E71 a nebo je chyba nekde jinde |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 7:52 pm Post subject: |
|
|
Aj mne to pri niektorych hrach vypina. Ak nepomohla ina verzia, ani novsi FW tak s tym asi nic nespravis.
Moj DCA-110 nema na sebe ziadnu krabicku.
Zapoj ho do PC a do mobilu, natukaj na mobile *#06#, sipka doprava a pozri co mas napisane pod prislusenstvom. Ak je tam DCA-140, tak je len datovy. Ak tam je DCA-510, DCA-110, DCA-100, bootbox, alebo nieco take tak by mal byt servisny. _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|