Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Icing badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 9:22 pm Předmět: Asi jsem neschopnej... |
|
|
Tak jsem se konecne dobadal k Smart Movie o ktere uz jsem zde nekolikkrat psal. Nasel jsem ho na: http://www.gtwar.com/symbian/prog.htm
V domeni ze je to konecne plna verze jsem ji stahnul. Zacinam konvertovat a hle! Zase ''zcernobilela'' obrazovka : DEMO ...
Bud jsem tak nëschopnej nebo se to musi nejak specialne odblokovat... Ja fakt nevim... Uz mi svitla nadeje ze se konecne dohrabu k vytouzenemu cilu! Byl by nekdo tak hodnej a poslal by mi zabalenej Smart Movie na mail? [email protected] Popr. ICQ: 216-762-882
Diky vsem inteligentnim lidem jez mi jsou ochotni pomoct!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 05, 2004 12:09 am Předmět: |
|
|
Asi sis neproje Smart Movie v mobilu že??
Tam je totiž položka "Odemknout Konvertor" kde zadáš kód z konvertoru a vyjede ti "odemikací" kód.
Mrkni se na to,je to už dlouho co jsem to dělal,ale takhle to má bejt.. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 05, 2004 1:45 pm Předmět: |
|
|
Jak to děláš že víš tolik věcí??? Díky MOC!!!!!!!!!!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 05, 2004 11:30 pm Předmět: |
|
|
Moc toho nevim,SX mám teprve měsíc a tak bádám a laboruju,stejně jako ty.Jenom jsem rychlejší  _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|