View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Satiel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:34 am Post subject: Problém se zálohou na MMC |
|
|
Zdravím, první záloha na MMC kartu proběhla v pořádku. Asi za týden jsem chtěl zálohovat zase a napsala se hláška:
PAMĚŤOVÁ KARTA: CHYBA SYSTÉMU
Zkusil jsem to přes SDS a napsalo se mi, přeloženo:
ZÁLOHA NELZE, PROGRAM NEPŘEKLENE ROZDÍLY MEZI TELEFONEM A PC
Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:55 am Post subject: Re: Problém se zálohou na MMC |
|
|
Satiel wrote: | Zdravím, první záloha na MMC kartu proběhla v pořádku. Asi za týden jsem chtěl zálohovat zase a napsala se hláška:
PAMĚŤOVÁ KARTA: CHYBA SYSTÉMU
Zkusil jsem to přes SDS a napsalo se mi, přeloženo:
ZÁLOHA NELZE, PROGRAM NEPŘEKLENE ROZDÍLY MEZI TELEFONEM A PC
Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Díky za radu. |
Nesetkal sem se s tim ale zusim popsat muj postup!!!!Otevru SDS macknu na polozku settings (ta ikona klice na matice) macknu na zalozku zaloha (2.v poradi)a macknu na tlacitko zalohovat ihned a vse probehne ve standardnich regulich!!!!Cau |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
Mě se občas stane že nejde provést záloha na MMC nebo se v MPM nezálohuje vše.Stačí mi jen vypnout/zapnout telefon a zase to jde.
Pravděpodobně je zaměstnán nějaký soubor kterej ti nedovolí korektní zálohu.Prostě nic nesmí běžet na pozadí.. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Satiel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 8:13 am Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Mě se občas stane že nejde provést záloha na MMC nebo se v MPM nezálohuje vše.Stačí mi jen vypnout/zapnout telefon a zase to jde.
Pravděpodobně je zaměstnán nějaký soubor kterej ti nedovolí korektní zálohu.Prostě nic nesmí běžet na pozadí.. |
Dekuji za rady, ja jsem zkusil jak dalsi cislo zalohy, tak vypnout-zapnout telefon. Nic nepomohlo, tak jsem udelal format a uz to funguje. Jestli tedy nekdo narazite na tento problem, format a vyreseno. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|