View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PoZpA kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 30, 2004 8:25 pm Post subject: Ikony na hlavním displeji |
|
|
Vlastním M55 a ikony na hlavním displeji mi vadily proto sem stáhnul dva patche. Jeden z těchto stránek a druhý z Beinspired.cz . První má vadu v tom že nelze použít funkční tlačítko na menu, ale jenom šipku. Druhý funguje v tomhle dobře, ale zase se z ničeho nic zamyká klávesnice při prohlížení v telefonu. Osobně výrobě softwarových patchů tolik nerozumim grafickým trochu, proto se ptám jestli by nešli nějak spojit dohromady, aby se odstranili ty chyby. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 5:50 am Post subject: |
|
|
Patch na odstranenie popiskov systemovych tlacitok na Siemensmanii je uplne v poriadku,po odstraneni popiskov sa do menu chodi sipkou doprava...to je normalne. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 1:40 pm Post subject: |
|
|
Jo, do menu se chodí šipkou doprava a nepřipadá mi to zas tak na obtíž, stejně jsem i před tim, než jsem měl tento patch chodil šipkou, je to podle mě i pohodlnější... 8) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 2:39 pm Post subject: |
|
|
Aj ja som chodil do menu sipkou doprava...je to pohodlnejsie. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|