View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 6:43 pm Post subject: Chtěl bych zvětšit paměť u C65, ale nejde to... |
|
|
Chtěl bych poprosit o pomoc asi konkrétně Krokodýla (protože dělal popis pro patch na zvětšení paměti u C65). Je tam napsáno, že to jde pouze, pokud má adresář config míň jak 256 kB, ale můj config má cca 750 kB. co mám smazat nebo jakou jinou úpravu mám udělat? Nechtěl bych ale o nic přijít a mít nějak osekaný soft, mám se do toho vůbec pouštět? Díky moc Ricky _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 6:47 pm Post subject: |
|
|
Adresar Config obsahuje jednu celu temu ktoru mozes vymazat. Nemozes mat ale aktivnu temu standard(ta je v configu) a mozes potom vymazat veci ako startupanimation, startupmelody,... _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
A nepřijdu tím o něco důležitého? Takže můžu smazat klidně celý adresář Default? Mám nastavené vlastní téma i pozadí a animace po startu a před vypnutím zakázané, často měním simku a zdržuje to... _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 7:08 pm Post subject: |
|
|
Cely default rozhodne nie.
Ak sa bojis ze o nieco prides zalohuj si vsetko a mas pokoj.
Na www.beinspired.cz je clanok na zvacsenie pamati kde je napisane aj to co presne mozes vymazat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
Díky, jdu to vyzkoušet... Ten článek jsem přehlédl, protože jsem viděl, že je pro M65 a navíc tam nechávají config 512 a ne 256 kB. Proč ho necháváme 256 kB? Nerozšiřuje se pak obsah configu při používání? Nebude to chybět? _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
Miesto v Configu by ti chybat nemalo, len v pripade ze by si si chcel zmenit ikony, ktorych velkost je dost velka. Inak by sa nic nemalo vyskytnut.
A este nezabudni ze nemozes prrehravat FW na rozsirenej pamati, takze si sprav najprv zalohu ktoru nahras naspat pri pripadnom prehravani FW. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
A HLAVNĚ až budeš chtít přejít na jinej FW, tak ten patch NERUŠ!!! Musiš nahrát svou původní zálohu, nebo najt patch na zmenšení paměti telefonu  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:11 am Post subject: |
|
|
Díky všem, ale už jsem to vyzkoušel a dělalo mi to chyby, mobil se mi z čista jasna sekal, nebo nechtěl zapnout, nebo se zapínal moc dlouho(nemyslím poprvé, ale pokaždé) a tak jsem tam vrátil FF zpátky. Nebojte se, dělám si zálohy FF docela často... Možná až moc často... ;-)
P.S. Bude chtít ještě někdo něco dodat, nemo můžeme toto téma zamknout? Jak se to vlastně zamyká? _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:01 pm Post subject: |
|
|
Zamykaju len moderatori. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
Ja som mal problemy len s tim ze sa telefon vypinal asi pol minuty.Tak som si dal patch na odkrytie skrytych diskov po zadati kodu .Je to este lepsie D: _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Ja som mal problemy len s tim ze sa telefon vypinal asi pol minuty.Tak som si dal patch na odkrytie skrytych diskov po zadati kodu .Je to este lepsie D: |
Ten patch to urychlí nebo naopak zpomalí? A k čemu je to dobré? Já mám patch na odkrytí všech disků, když zmáčknu jedničku v card exploreru či jak se to jmenuje a myslím, že to stačí, normálně bych jedničku nemačkal a zadávání kódu by mě nebavilo a taky bych jej určitě zapomněl...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 5:13 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Dieg0 wrote: | Ja som mal problemy len s tim ze sa telefon vypinal asi pol minuty.Tak som si dal patch na odkrytie skrytych diskov po zadati kodu .Je to este lepsie D: |
Ten patch to urychlí nebo naopak zpomalí? A k čemu je to dobré? Já mám patch na odkrytí všech disků, když zmáčknu jedničku v card exploreru či jak se to jmenuje a myslím, že to stačí, normálně bych jedničku nemačkal a zadávání kódu by mě nebavilo a taky bych jej určitě zapomněl...  | Ked som mal 12 MB tak sa mi fon vypinal pol minuty.DieG0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|