Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 02, 2005 11:14 am Předmět: Internet+bluetooth |
|
|
Ke sve SX1 jsem si koupil bluetooth do pocitace, aby jsem se nemusel na net pripojovat pres infrac, ale mam tu jeden problem. Normalne se pripojim k internetu, vse bez problemu, na prvni pokus, nabehne icq, vse v pohode, ale kdyz chci nacist nejakou stranku, nevim jakou, dejme tomu 60%stranek, tak me napise jako ze ji nemuze najit, ale kdyz davam stale obnovit, proste kdyz to zkousim treba 5x, furt nacitat tu stranku, tak se nacte a uz prohlizeni a dane otvirani stranek v tom okne na te dane strance je v pohode. Nevite cim to muze byt? _________________ MARK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st březen 02, 2005 6:38 pm Předmět: |
|
|
Nemas nahodou et data nonstop?
Me to nedavno zacalo delat, kdyz menili dns a pomohlo dat dns na automatiku. Ten gprs konfigurator co je na cd tam cpe ty dnsky ktery proste blbnou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 02, 2005 10:07 pm Předmět: |
|
|
dantm napsal: | Nemas nahodou et data nonstop?
Me to nedavno zacalo delat, kdyz menili dns a pomohlo dat dns na automatiku. Ten gprs konfigurator co je na cd tam cpe ty dnsky ktery proste blbnou.  |
aha no to by mohlo byt tim, nebot mam eurotel data nonstop a mam taky nastavene DNS servry, zkusim to odskrknout a uvidi se, kdyz to nepomuze tak jeste napisi;) _________________ MARK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 02, 2005 10:10 pm Předmět: |
|
|
Mark napsal: | dantm napsal: | Nemas nahodou et data nonstop?
aha no to by mohlo byt tim, nebot mam eurotel data nonstop a mam taky nastavene DNS servry, zkusim to odskrknout a uvidi se, kdyz to nepomuze tak jeste napisi;) |
a tak jsem to zkusil a nejak to nepomaha, dobre je, ze treba Firefox me vyhodi hlasku a nic s tou strankou nedela narozdil od IE _________________ MARK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
ja to mam ted v linuxu takto a plne funkcni:
pppd[0]: primary DNS address 160.218.10.200
pppd[0]: secondary DNS address 160.218.43.200
Jeste vim, ze je neco jinak pri GO data nonstop a pri normalnim data nonstop.
Moje nastaveni je pri normalnim pausalnim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 8:10 pm Předmět: |
|
|
dantm napsal: | ja to mam ted v linuxu takto a plne funkcni:
pppd[0]: primary DNS address 160.218.10.200
pppd[0]: secondary DNS address 160.218.43.200
Jeste vim, ze je neco jinak pri GO data nonstop a pri normalnim data nonstop.
Moje nastaveni je pri normalnim pausalnim. |
no ja mam prave Go DATANONSTOP, jako da se to prezit, ale nekdy me to stve, zkusim jeste nekde pohledat informace _________________ MARK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|