Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bafman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:58 pm Předmět: odpojit GPRS |
|
|
Panove,
jak zrusit vsechny GPRS pripojeni, tj. kdyz je GPRS ikona neaktivni. Na symbian forech rikaji podrzet cerveny tlacitko. Na Siemensu to vsak vypne mobil
Dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 11:32 am Předmět: Re: odpojit GPRS |
|
|
bafman napsal: | Panove,
jak zrusit vsechny GPRS pripojeni, tj. kdyz je GPRS ikona neaktivni. Na symbian forech rikaji podrzet cerveny tlacitko. Na Siemensu to vsak vypne mobil
Dik |
mě za chvíli co ukončim spojení třeba s mailboxem samo zmizí.. mám to nastavený "zapnout jeli třeba"... zmizí to samo.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bafman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 11:57 am Předmět: Re: odpojit GPRS |
|
|
[quote="mirdro"] bafman napsal: | Panove,
Dik |
mě za chvíli co ukončim spojení třeba s mailboxem samo zmizí.. mám to nastavený "zapnout jeli třeba"... zmizí to samo..[/quotoho te]
jaky mas FW? GPRS je aktivni, pokud je v cernym ctvreceku a neaktivni, pokud je bez nej. Po pripojeni se nejdriv aktivuje gprs (nezvyraznena ikona) a po spojeni se ikona zvyrazni. Po uzavreni aplikace se ikona za znevyrzni, ale nezmizi. Zimiz az po restartu telefonu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 12:12 pm Předmět: Re: odpojit GPRS |
|
|
[quote="bafman"] mirdro napsal: | bafman napsal: | Panove,
Dik |
mě za chvíli co ukončim spojení třeba s mailboxem samo zmizí.. mám to nastavený "zapnout jeli třeba"... zmizí to samo..[/quotoho te]
jaky mas FW? GPRS je aktivni, pokud je v cernym ctvreceku a neaktivni, pokud je bez nej. Po pripojeni se nejdriv aktivuje gprs (nezvyraznena ikona) a po spojeni se ikona zvyrazni. Po uzavreni aplikace se ikona za znevyrzni, ale nezmizi. Zimiz az po restartu telefonu |
fw14cz a když sem měl 12fw tak to bylo v pohodě taky... po odpojení z mailboxu to bylo chvíli nezvýrazněný a za pár minut to vždycky zmizne.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|