Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rampi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 8:28 pm Předmět: Skupiny volajících |
|
|
M65 (a i dalsi) ma skupiny volajicich. Nevite nekdo, jak nastavit, aby se urcita skupina otevrela pri dlouhem stisku nejake ciselne klavesy (jako rychla volba). Prijde mi, ze dostat se do telef. seznamu urcite skupiny je jinak dost zdlouhave (otevrit adresar, vybrat skupiny, pak vybrat skupinu, a potom az konkretni osobu.) nebo znate nekdo jiny zpusob, jak se rychle dostat do urcite skupiny volajicich? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 8:51 pm Předmět: Re: Skupiny volajících |
|
|
Rampi napsal: | M65 (a i dalsi) ma skupiny volajicich. Nevite nekdo, jak nastavit, aby se urcita skupina otevrela pri dlouhem stisku nejake ciselne klavesy (jako rychla volba). Prijde mi, ze dostat se do telef. seznamu urcite skupiny je jinak dost zdlouhave (otevrit adresar, vybrat skupiny, pak vybrat skupinu, a potom az konkretni osobu.) nebo znate nekdo jiny zpusob, jak se rychle dostat do urcite skupiny volajicich? |
Tak o tomto se priznam jsem jeste neslysel . Pokud ziskas urcity gryf, jsi tam rychlej nez kdyz bys 3 vteriny drzel klavesu. Da se to i poslepu. 2x joyistick dolu, zmacknout joystick a jsi ve skupinach, stpnul jsem si to, a mam 1 vteřinu potom jenom zvolit skupinu, coz je dalsi 0,5 vteriny a pohoda. Stejne, kdyz se tam dostanes, je ti to celkem k nicemu. Ja treba skupiny pouzivam jenom k odliseni melodiema (Moje holka, rodina, Ostatni - jednoduse genialni) _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mymy pisatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 222 Bydliště: Trenčín SLOVAKIA
661.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
Vidis, na DSE jsem ani nepomyslel . Pres Menu creator by to podle me neslo. Mozna by vytvoril polozku "SKUPINY" ale ne odkaz na konkretni skupinu (=muj nazor a zkusenost) _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|