View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:16 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | pitrisek wrote: | 2 Jamaica> Jo a jeste neco: ty si vsechny patche rucne prepisujes? To se mi teda fakt nechce. Treba nez bych predelal vsechny obrazky baterky...  |
Ručně ne,mam na to takovej trik,udělal sem na to i návod,ale nezveřejní se protože z toho nejde udělat pravidlo pro všechny řady.Zejta ti ten návod pošlu pokud budeš chtít.Podle něj je to jednoduchý  |
Na niekoho sa tu zabuda . Mohol by si mi to prosim tiez poslat (aspon to skusim ohladom toho vypinania)? _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:39 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | jamaica wrote: | pitrisek wrote: | 2 Jamaica> Jo a jeste neco: ty si vsechny patche rucne prepisujes? To se mi teda fakt nechce. Treba nez bych predelal vsechny obrazky baterky...  |
Ručně ne,mam na to takovej trik,udělal sem na to i návod,ale nezveřejní se protože z toho nejde udělat pravidlo pro všechny řady.Zejta ti ten návod pošlu pokud budeš chtít.Podle něj je to jednoduchý  |
Na niekoho sa tu zabuda . Mohol by si mi to prosim tiez poslat (aspon to skusim ohladom toho vypinania)? |
Neboj, muzu te ubezpecit, ze zatim nic neprislo  _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
Nedorazilo ještě nikomu nic protože sem taky ještě nikomu nic neposlal Dneska se k tomu snad dostanu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:28 pm Post subject: |
|
|
Uz sem se dostal tak daleko, ze si ty patche prepisuju rucne. Jeste ze jich neni tolik. Ale treba do baterky se mi vubec nechce, tam je silene moc obrazku... _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|