View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gbelec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 7:53 am Post subject: ako zmením dáta, ktoré sa ukážu cez sys key zmeškané hovory? |
|
|
Keď mám zmeškaný hovor cez sys key si môžem pozrieť zoznam neprijatých hovorov. Mne sa ale ukážu aj posledné smsky. A naopak keď mám novú sms, cez sys key mi to zase ukáže s totuto správou aj zoznam neprijatých hovorov! Pripadá mi to ako sw chyba... a hlavne je to neprehľadné Existuje patch, ktorý to opraví ? Je tu šílene veľa diskusií a z jednej som sa tu dozvedel, že sa zobrazujú dáta v Inboxe ale nie je to pravda! Vďaka za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:26 am Post subject: |
|
|
ukazujou se ti tam zmeškané SMS i volání. SW chyba to neni, je to úmysl. No a patch na to zatim neni _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|